Hvem er Dr. Stockmann

Dr. Stockmann er mitt pseydonym på nettet og jeg er ikke lege.  Jeg har diagnosen ME og var blandt de første nordmenn, om ikke den første, som dro til Belgia for å bli diagnostisert og behandlet av professor dr. med. Kenny De Meirleir (heretter omtalt som KDM) i mars 2008.  Like før jeg dro til Belgia begynte jeg å blogge og opprettet bloggen “Vitenskapelig behandling av ME med god effekt” på adressen http://drstockmann.wordpress.com

Her skrev jeg om min reise og konsultasjon hos KDM og begynnelsen på behandlingen.  Det var tydelig at det jeg skrev var av interesse for mange og etterhvert begynte besøkstallene og kommentarene på bloggen å øke betraktelig.  I februar 2009 hadde jeg over 40 000 besøkende.  Jeg har ikke drevet noen form for reklame for bloggen.  Bloggen min var blitt et samlingspunkt for stadig flere personer som valgte å begynne på en behandling hos KDM.  Etterhvert utartet bloggen seg til i praksis å være et debattforum, hvor erfarne pasienter svarte på spørsmål til andre.  Ut i fra dette behovet ble tanken om et diskusjonsforumet en realitet, og 1. april 2009 så forumet www.ME-behandling.com dagens lys.

  • Cathrine

    Gratulerer med nytt nettsted!
    Her inne blir det veldig fint og mye mer oversiktlig enn den “gamle” bloggen 🙂 Ligner mer et ressurssenter enn en blogg – veldig bra!

  • drstockmann

    Hei Cathrine,

    Takk skal du ha!  Ja, det blir spennende å se hva jeg får til etterhvert.

blog comments powered by Disqus