Innslag på TV fra NRK Morgennytt (29.11.2010): Professor dr. med. Ola Didrik Saugstad (barnelege) og professor emeritus dr. med. Stig Jeansson (virolog).

Innslag på TV fra NRK Morgennytt (29.11.2010): Professor dr. med. Ola Didrik Saugstad (barnelege) og professor emeritus dr. med. Stig Jeansson (virolog). Se klippet i NRK Nett-TV. Innslaget er fra kl. 09.15-09.21 (bla deg 45 minutter frem fra starten av videoklippet). Du kan også se innslaget over (hentet fra Youtube og Norefall sin kanal).

[youtube mCdDL2ILQF8]

“Annette har transkribert intervjuet og Rutt har lagt ut på bloggen. Fint for de som synes det er vrient å henge med på video. Der kan du også se intervjuet, bare den delen av sendingen som er relevant. (hehe, noen har klippet og lagt på youtube, neppe helt lovlig, men mye kjekkere for de av oss som vil sende lenker til venner/familie.)” (Kilde)

This entry was posted in ME i Media, NRK, TV (norsk), Videoer. Bookmark the permalink.
blog comments powered by Disqus