Vil du støtte norsk ME-forskning?

Hentet fra Lillestrøm Helseklinikk sin nettside

Idag holder vi på å gjennomføre et internasjonalt forskningsprosjekt, “NO-CFS, finnes retrovirus hos pasienter med ME?”. I tillegg har vi flere prosjekter på trappene.

Dessverre får vi ikke støtte til forskningen, og alt dekkes ifra overskudd på Lillestrøm helseklinikk samt donasjoner ifra enkeltpersoner.

Dersom du er interessert i å donere penger til forskning vil du få en klar tilbakemelding på hva pengene dine er gått til. Per idag trenger vi forsatt midler til å nedbetale utstyr til forskningslaboratoriet. Vi har også fortløpende utgifter til nye prosjekter i form av dyre reagenser til preparering av celler, spesielle rør man kan fryse celler ned i etc.

Interesserte kan donere penger til følgende konto: 1503.18.57063

Dersom det er behov for mere informasjon kan vi kontaktes på e mail: post@lillestrom-hk.nhn.no

This entry was posted in Forskning på ME, XMRV and tagged , , , , . Bookmark the permalink.
 • http://bell4trix.wordpress.com/ Bell4trix

  Så flott at du sprer infoen! Håper dette vil føre til at mange får øynene opp for forskningen og har mulighet til å støtte LHK.

 • drstockmann

  Hei Bell4trix.

  Takk!  Det er viktig å spre info om forskning som faktisk kan hjelpe oss ME-pasienter.  Det som er enda bedre er at der norske leger som forsker på dette, men dessverre uten støtte, så de trenger hjelp fra private.  Det offentlige har jo ingenting å tilby 🙁  Da mener jeg noe som virker.

 • http://livetmedme.wordpress.com/2011/05/06/husk-a-st%c3%b8tte-me-forskning/ Husk å støtte ME-forskning! « Livet med ME

  […] Kontonr: 1503.18.57063 […]

blog comments powered by Disqus