Sengeliggende 21 timer i døgnet: TRYGLER OM HJELP

26.03.11. Avisa Nordland har i dag førstesideoppslag og to hele nyhetssider om ME og SINTEF-rapporten. Avisa har intervjuet en alvorlig syk ME-pasient som ikke får den hjelpen han trenger. Førstesideoppslaget har tittelen:  Sengeliggende 21 timer i døgnet: TRYGLER OM HJELP

Det er mulig å kjøpe Avisa Nordland som e-avis her.

Disse er også intervjuet: Ruth Astrid L. Sæter, generalsekretær i Norges ME-forening, med Barthold Vonen, medisinsk direktør i Nordlandssykehuset og med kommunaldirektør for helse- og sosialavdelingen i Bodø, Ingunn Lie Mosti.

Takk til ME-PRESS for innslaget

Oppdatering:  Hele artikkelen ligger i sin helhet ute på ME-Rutt sin Blogg.

This entry was posted in Aviser (norske), Internett (norske sider), ME i Media and tagged , , , , . Bookmark the permalink.
blog comments powered by Disqus