Har du vært i Belgia?

Her kommer en liten uhøytidelig undersøkelse.  Jeg tenkte det kunne være artig å se hvor mange som har vært i Belgia og om det har gitt positive resultat.

[polldaddy poll=1038075]

This entry was posted in ME-behandling. Bookmark the permalink.
 • Hanne kLØVIG

  Hei,har m.e på 12 året.Har ikke fått noen form for hjelp av leger,annet enn diagnose for 5 år siden av Paul Kavli og Gunnar Åsen.Noen råd om aktivitetstilpassning og kosthold,er vel alt.Har lest mye om m.e,og prøvd mye.Bruke 25000 på Balder uten at jeg fikk noen andre råd enn de jeg alt hadde.Samt testa matint.og div.prøver av blod,avføring,og disse var ikke normale.Bekrefta m.e.Søkt ufør nå for 4 gang,for jeg er 100 prosent ufør.Trodde ikke dette var en sykdom man ble verre av,men fikk barn for snart 2 år siden og er i dag så syk og utslitt,siden jeg aldri,kan hvile slik som før.Har pr i dag ingen lege som hjelpe meg for fastlegen kan ikke noe om m.e.Har halsbet,en gang i måneden,sover lite og mista matlyst pga stress i kroppen.Hjerte løper løpsk,og jeg føler jeg er rett ved kolapse.Men vet ikke hvor jeg kan søke hjelp?Hvem lege kan og tar ikke store summer for en visit?Har ikke mer penger og bruke på dette.Vet ikke om det var dette man skulle skrive om her men? MVH HANNE

 • Måne

  Hei Hanne,
  du beskriver en tilstand og situasjon vi er mange som kjenner oss igjen i. Selv ble jeg også veldig mye sykere etter fødsel, uten at noen kunne hjelpe meg. For det er tydligvis nesten ingen fastleger i Norge som kan noe som helst om denne sykdommen… Vi håper at det snur nå, det er ihvertfall ting som tyder på det.Men uansett tror jeg det er laaang tid til at det blir skikkelig hjelp å få fra norske leger. Så jeg er helt enig med Sunshine i dette:
  -Så utfordringen blir vel snarere å skaffe til veie de pengene det koster med en behandling, enn å finne leger som kan behandle din sykdom.

  Selv er både datteren(12 år) og jeg pasienter hos Kenny De Meirleir og Lillestrøm Helseklinikk, og er veldig fornøyde med det. Datteren har vist en formidabel bedring etter kun3 mdrs behandling,hurra!, og jeg er også mye bedre, men har fremdeles 1 års beh.tid igjen. Det er svindyrt, ja, men verdt hver eneste krone!
  På det flotte forumet til drstockman.
  ME-behandling.com
  finner du masse nyttig info om dette.
  Sender deg alle varme tanker og ønsker om at du finner en løsning du kan leve med!
  Og som Sunshine sier:Husk; det er håp!
  Beste hilsen Måne

 • Sunshine

  Hei Hanne.

  Det er leit å høre om din situasjon, men jeg kjenner meg jo godt igen i det du skriver. Det er ikke mange leger dessverre som kan mye om såkalt ME. Jeg har selv vært hos prof Meirleir i Belgia, samt fått oppfølging fra Lillestrømhelseklinikk. Begge disse koster mye penger, men er defintivt verdt det. Jeg ser store resultater på min egen helse etter at jeg begynte i behandlingen hos dem. Men som sagt det koster skjorta. Jeg kjenner også til et par andre leger her i Norge som har satt seg godt inn i sykdommen, men også de jobber privat. Så dessverre kan jeg ikke anbefale deg noen leger som er rimelige. Men jeg kan si at det ihvertfall finnes håp til å bli frisk, og at ME er en tilstand som etter min erfaring absolutt kan behandles. Så utfordringen blir vel snarere å skaffe til veie de pengene det koster med en behandling, enn å finne leger som kan behandle din sykdom. Forhåpentligvis er det andre her inne som er kjent med leger og en behandling som ikke er så dyr??

  Ønsker deg masse lykke til videre! Og husk; det er håp!

blog comments powered by Disqus