Nettprat

Jeg fant en liten fuksjon på bloggsystemet som gjør at jeg kan prate med deg 🙂

Bla deg nedover til du ser menyen “Nettprat”.  Når jeg er tilgjengelig står det “Dr. Stockmann is online”.

Du trenger ikke oppgi navn, men vil du skrive inn nickname, klikker du deg inn i feltet etter teksten “edit nickname:” og skriver det inn.  Teksten skriver du inn i feltet over og trykker enter for å sende.  Det du skriver og det jeg svarer kommer i feltet over der igjen (den store boksen).

This entry was posted in ME-behandling. Bookmark the permalink.
 • Anonymous

  Kjempefin funksjon! Er det sånn at bare du og den du snakker med ser det som skrives, eller er det offentlig for alle?

 • drstockmann

  Du synes det? Så bra 🙂 Jeg trodde i utgangspunktet at det ikke var noe særlig bruk for denne funksjonen, men prøver den ut likevel nå for å se.

  Jeg TROR at samtalen kun er synlig for den jeg snakker med og meg. For hver bruker som besøker bloggen opprettes et eget unikt IDnr på snakkeprogrammet bak bloggen. Når du trykker på snakke knappen kommer din tekst inn på din ID og mitt svar tilbake til din ID. En annen person som skriver kommer inn på en annen ID og får svar tilbake på sin ID. Jeg vil uansett dobbeltsjekke dette ved å ha nettsiden med bloggen oppe, hvis snakkefeltet mitt holder seg blankt der er alt som det skal være. Håper dette var forståelig.

 • http://alvaisvingen.wordpress.com alva

  tror den er synlig for alle:-)
  Skal vi møtes der i morgen kveld klokken 22.00?
  Alva

 • drstockmann

  Alva: Den boksen (Nettprat) er synlig for alle, men hvis du skriver noe og sender er det kun synlig for meg. Svaret fra meg er kun synlig for deg. Det samme gjelder hvis en annen person besøker bloggen fra en annen PC, det h*n skriver er kun synlig for meg.

  Hvis du vil snakke med meg så vil jeg være her fra kl 19 og utover (sikkert før det også).

  Jeg har sett litt på en løsning som gjør at de som besøker bloggen kan snakke med andre som besøker bloggen. Er noen interessert i det?

 • Sun

  Hei drstockmann 🙂

  Håper du er ok sjøl om du datt ut av “chatteboksen”…(håper du ikkje slo deg då du datt ut 😉

  Ha en god dag 🙂

  Ha en god dag alle andre som er innom Bloggen også 🙂

  Mvh Sun

blog comments powered by Disqus