Inside Lightning Process

Jeg har vært inne på Selsius sin blogg og “lånt” denne linken:  http://docs.google.com/Doc?id=ddvpwm4z_2g424vhfk

Her ser du en kopi av et LP-hefte og noe av hva de gjennomgår og lærer på kurs.

This entry was posted in ME-behandling. Bookmark the permalink.
 • http://selsius.wordpress.com selsius

  Her er litt mer lp stoff.

  Jeg ble i grunn ikke så veldig imponert over lp etter at jeg lyttet til dette.

  http://docs.google.com/Doc?id=ddvpwm4z_3g9cm5ffr

 • http://kloss.wordpress.com Alva

  Jeg har også tatt en titt på dette.
  jeg tittet akkurat innom menin og me-forumet og fant en interessant tråd der som omhandler LP. Jeg synes Dianaflisa og marikari stiller så mange gode spørsmål og er inne på kjernen. Det ser ikke ut som at så mange skjønner hvilke geniale spørsmål de stiller. Det kan se ut som at heller flere trekker seg bort fra tråden fordi de ser at det bygger seg opp til at tråden antagelig snart blir stengt. Jeg har så veldig lyst til å si både til Dianaflisa og marikari. Stå på! dere er både saklig og informative og har så langt holdt en hyggelig tone. jeg leser dere fra sidelinjen og støtter dere helt. Jeg får dessverre ikke gått inn og kommentert da jeg er stengt ute fra forumet. Stå på Dianaflisa og Marikari!

  Alva

 • Diana

  Hei, Alva! Det var hyggelig å høre at du setter pris på mine og Marikaris spørsmål 🙂
  Jeg ser ar folket på ME-forumet er veldig forsiktige med å ta kritisk stilling mot LP. Man blir liksom redd for å ikke fornærme noen som deltok i Lp-kurs og har blitt bedre. Jeg tror at det går an å si “Gratulerer så mye!” og samtidig stille kritiske spørsmål og bli skeptisk til Parkers teorier.

 • http://kloss.wordpress.com alva

  Jøss, så kjekt at du fant meldingen så fort. Jeg mener at det må være lov og også interesse for å finne ut av ting. Få svar! Og så lenge man holder en saklig tone er alle spørsmål velkommen, sies det og jeg synes dere klarer dere bra 🙂

  Alva

 • lili

  Jeg var inne på tråden hva er lp på ME forum
  Ja jeg surret rundt dette og svarte på denne tråden,i og med at lp ikke er vitenskapelig bevist.

  Da fikk jeg beskjed fra en privatperson, husk hun var privatperson da, ellers er hun en del av administrasjonen. Hun har altså to roller.

  Da beskjeden kom skatt jeg til. Jeg fikk en oppfordring om å holde meg unna den tråden, fordi jeg ikke hadde noe å tilføye.

  Det var det hun syns var best sa hun. Når man ikke har noe å tilføye på en vitenskapelig teori, kan man heller holde seg unna tråden.

  Da måtte jeg tilføye at lp er ikke vitenskapelig bevisst, så da skjønner ikke jeg hvorfor denne tråden er her.

  Hadde det vært vitenskapelig bevist, hadde jeg ikke trengt å lure på som tråden het, hva er lp.

  Jeg spurte om svar på dette dilemmaet. Da fikk jeg beskjed fra privatpersonen, som er en del av administrasjonen;

  Joda, kast ut, vri og vend teorien som du ønsker. Da var det greit. Da hadde hun skjønt at lp ikke er vitenskapelig bevist.

  Språket hennes gjorde at jeg skvatt enda en gang. Jeg hadde vært medlem i veldig kort tid, stort sett nettopp meldt meg inn.

  Dette var grunnen til at jeg meldte meg ut av ME forum, som er norges største forum for oss med ME, de skal fremme vår sak.

  Begrunnelsen var det som skjedde og at jeg etter dette ikke turte si noe mer fordi jeg ble oppfordret til å holde meg unna forumet.

  Jeg forklarte at hvis jeg skulle fortsette å være medlem og få slike tilbakemeldinger fra privatpersoner som jobber i administrasjonen, ville jeg mest sannsynlig fått angst.

  Så hvis noen lurer på hvorfor ingen bruker dette forumet, kan det tenkes at det har med dette å gjøre. Eller kanskje dette var en enkelthendelse.Tror ikke det.

blog comments powered by Disqus