Sun og Joy med utrulig stunt!

Må berre  få fortelje dette før eg legg meg i kveld…:

I går og i dag var Professor De Meirleir her i Ålesund!! Joy og eg var ansvarlege her, og fekk tak i masse pasientar.  Eg skriv ikkje dette for å skryte av oss sjølve,  men det er berre heilt utrulig fantastisk at vi har fått dette til! Hadde vore heilt utenkelig (helsemessig) før behandlinga vår hos De Meirleir! Vi var endåtil assistentane hans, ilag med ein norsk sjukepleiar!! Veldig  travelt, spennande og lærerikt, og De Meirleir var hyggelig og veldig grei å samarbeide med, og gav oss og pasientane våre mykje ny kunnskap!  Han er eit geni!! Det er ei utrulig utvikling i forskninga hans siste månaden, og det er berre å glede seg:     Snart blir det store nyheter!!  Eg kan ikkje seie meir 😉

PS. Søndag 10. mai hadde eg konfirmant…;-)

This entry was posted in KDM i Norge. Bookmark the permalink.
 • http://www.tiredofme.com Hege

  Gleder meg til å høre nyhetene

 • Anna

  Supert at vi har nokon som virkelig har mulighet til å stå på slik som dokke!!:)
  blir det oppfølging etter 3 mnd i Ålesund trur eg at eg vil nytte meg av det!:)

  Stå på vidare! 🙂

  Anna

 • Cathrine

  Hei Sun!

  Dette var veldig fint å høre. Jeg er så glad for at vi har en lege som bryr seg så utrolig mye om pasientene sine. Alltid på søken etter å gjøre oss helt friske, så skånsomt som mulig.

  Håper vi snart får vite hva du hinter til, for jeg blir GAL av å få vite A men ikke B!!! 😀
  Inne i hodet mitt går nå spekulasjonene høyt 😀

  Gratulasjoner til konfirmanten, som har fått “ny” mor!

 • Sun

  😀
  Takk for gratulasjonane! Ja, konfirmanten har virkelig fått seg ei “ny mor”!
  Dette er heilt utruleg! Og eg har fått vite at eg kan bli endå bedre 😀

 • http://www.madebyjanne.no Janne

  Så utrolig spennende!!!!!! Jeg er også kjempenysgjerrig og forventningsfull. Jeg synes også KDM er genial. Og hadde det ikke vært for deg, Sun, og Drstockmann, så hadde jeg ikke turt å prøve dette i fjor sommer. Takk, takk og takk!!

 • http://kloss.wordpress.com alva

  Dette høres kjekt ut.
  Er spent på nyhetene.
  Når kommer de?
  Alva

 • Sun

  Nyhetene skal offentleggjerast i engelske aviser og CNN i forkant av denne konferansen:
  http://www.investinme.org/IiME%20Conference%202009/IIME%202009%20International%20ME%20Conference%20Agenda.htm

 • Renate

  Dette ser spennende ut! 🙂 To nordmenn med, til og med! Takk for linken.

 • Anonymous

  Hei igjen alle sammen. Veldig lenge siden jeg har skrevet her ned. Mye har skjedd med formen. Føler meg generelt bedre. Men mye svingninger. Hadde 2 uker med energi og følte meg fin (da tror jeg frisk) og nå har jeg nesten ligget over en uke. Skulle vel tro å ha lært det snart nå… Men er vel flere som kjenner seg igjen?? 🙂

  Pc`n min kræsjet, har fått meg ny nå men mistet alle mail adr mine osv.

  Kan noen gi meg mailadr til Pharmachy Antverpia, hvor vi bestiller medisiner fra??? Og det apoteket noen snakket om som solgte Creon Forte til 195 kr???
  Mail adr til Ira De Smet? Og veldig fint om jeg fikk mail adr din igjen dr stockman:)??

  Og må si at det skjer skikkelig mye spennende på Me-fronten om dagen. Me konferanse i Stavanger med Prof. og Sun og Joy som har fått til ett slikt treff i Ålesund. Fantastisk og all honnør til dere. Veldig spent på nyheten, når kommmer den ut til oss, vet dere det???

  Igjen takk for all informasjon og for at denne og bloggen er opprettet…

  Håpefull

 • drstockmann

  Har sendt deg all infoen bortsett fra til det apoteket som selger Creon Forte, det har jeg ingen info om.

 • Håpefull

  Hadde glemt å registrere meg igjen på den ny dataen.

 • Sun

  Hei drstockmann 🙂

  Kan du sjekke spamet ditt?
  Svarde på noke her tidlegare idag. Det kom ikkje på trykk…

 • drstockmann

  Da er den fjernet fra spam og er “på trykk” her inne 🙂

blog comments powered by Disqus