Stort gjennombrudd i forskning på den mystiske sykdommen (M.E.)

Fra Dagbladet.no:  Virus knyttes til sykdommen ME

This entry was posted in ME-behandling. Bookmark the permalink.
  • Anonymica

    Mulig dere har skrevet noe om dette et annet sted, men jeg lurer på: Finns det noen sammenheng mellom dette nye viruset, og det som deMeirleir holder på med? Hvordan stiller Meirleir seg til oppdagelsen?

  • Anonymous

    Jeg er ikke noe ekspert, men mulig andre vet. men det har slått meg at det er en sammenheng. Dr. Meirleir gir jo de fleste virus medisiner nettopp fordi han har funnet ut at det er virus innvolvert. Så det som har kommet frem i media, er vel bare det at de endelig har funnet ut litt mer om hvilke type virus det er snakk om.

  • Anonymous

    Det var forresten princessa som skrev svaret over 🙂

blog comments powered by Disqus