Ei oppsummering etter det ferskaste og mest “offisielle” “Ålesundsstuntet”

Hei igjen allesammen 🙂
Her kjem ei oppsummering etter det ferskaste og mest “offisielle” “Ålesundsstuntet” som Joy og Sun har hatt…Etter en lang arbeidsdag med pasientar hadde vi denne gongen også ME-seminar, med prof. dr. med. Kenny De Meirleir som foredragshaldar. Veldig bra! Ca 120 kom og høyrde på, også nokre legar og anna helsepersonell 🙂    En pasient og en pårørande (til anna pasient) hadde kontakta både NRK og aviser ang seminaret. NRK ringde til meg på ettermiddagen og sa at dei syntest dette var interresant, og at dei ville prøve å få det med direkte på nyheitene/ M&R. Reportaren trengde info, og eg prøvde å informere så godt eg kunne.Fekk fleire tlf frå dei innimellom alt anna som skulle gjerast. Fekk også spørsmål om en pasient dei kunne intervjue før seminaret. Eg kom på at Kirsten hadde prøvd å få tak i media, så det enda med at eg gav dei namnet hennar..”Stakkars Kirsten!” tenkte eg..ikkje så kjekt “å få tv i fanget” sånn på direkten heim til seg! Eg ringde til ho etter ei stund, og lurde på kor det sto til..”Berre bra”, sa ho. Eg tenkte:” Stakkars Kirsten! tv-journalisten har nok ikkje ringt endå..”. Men så sa ho: “NRK er her og intervjuar meg :-)” Ho hadde først sagt nei, for det måtte skje med en gang..ho hadde ikkje tid å pusse tennene en gang..Men dei var god til å overtale, og ho var glad for at ho gjorde det! Kjempebra!!! Modige Kirsten 🙂  Reporteren sa til meg at ho var bekymra for Kirsten, at ho kanskje ikkje klarde å kome på seminaret som ho hadde så lyst vere med på..Men Kirsten kom seg på seminar også, og ho blei intervjua på direkten i pausen; ho, KDM og eg. Alt for ME-saka!  Neste dag kl 8 begynte en ny, hektisk arbeidsdag med mange pasientar. Kirsten kom også, og sjøl om ho dagen før hadde hatt en veldig travel dag, så har ho blitt så mykje bedre av KDM-behandlinga at ho tålte å skravle ilag med oss!! Herlig!! Før var det så vidt ho klarde å komme til timen. Kjekt å sjå resultater av stunta våre 😀

Sjå innslag frå ME-seminar, Ålesund, på NRK Møre og Romsdal, hovudinnslag 3.juni kl 18.40:

http://merutt.wordpress.com/2010/06/03/se-innslag-fra-me-seminar-med-prof-kenny-de-meirleir/

Mvh Sun

This entry was posted in KDM i Norge. Bookmark the permalink.
blog comments powered by Disqus