Göteborg here I come

I går fikk jeg en uventet telefon; vil du komme til Gøteborg og være med på noe spennende? Klart jeg ville det, så nå er jeg på vei til Gøteborg. Her blir jeg frem til søndagskvelden. Det spennende har ikke noe med ME-saken å gjøre hvis noen skulle lure. Det er bare 2 uker siden jeg var i Kristiansand og hadde noen fine dager, nå satser jeg på at Gøteborg kan gi like gode minner.

Hvis noen trenger medisiner og vil ha de sendt til Sverige (les; til meg), er det bare å hive seg rundt å bestille. Kommer medisinene frem til hotellet mitt på lørdagen er det ikke noe problem for meg å ta de med hjem til Norge. TNT skal ikke bruke mer enn 2 dager til Sverige. Jeg kommer til å være i Oslo i noen timer på søndagskvelden før jeg reiser hjem til Trønderhovedstaden. Vet du e-postadressen eller mobilnummeret mitt er et bare å sende meg en e-post eller sms, hvis ikke kan du legge igjen en beskjed under her (NB! Den kan alle lese).

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.
blog comments powered by Disqus