Løs sudoku

Et tips til de som er i stand til å gjøre det; begynn å løs sudoku, eller andre hjerneoppgaver som du kan øke vanskeligheten på.  Mitt største problem med M.E. har vært konsentrasjonen og fokus, og jeg ønsket å forbedre dette ved å ta små trinn om gangen.  Da jeg begynte hadde jeg litt problemer med å løse sudoku i kategori lett og jeg kunne ikke holde på så altfor lenge før jeg ble sliten av det.  Nå (3 måneder etterpå) løser jeg kategori vanskelig ganske greit og jeg kan løse sudoku med 12 tall.  Jeg har tatt maks dose av VegEPA omega 3 de siste 5 måneden og vet ikke om det har gitt noen virkning, men jeg er mer mindre trøtt nå enn på lenge.

This entry was posted in ME-behandling. Bookmark the permalink.
  • Solveig

    Hei!
    Eg løyser også sudoku!
    -men trur eg har gjort for mykje av det…
    Eg løyser litt sudoku på badet når eg ikkje får sove, varmer føtene på golvet. Men då må det ikkje vere for lenge. Klarer også å løyse vanskelege oppgåver.Kjekt!

blog comments powered by Disqus