KDM, the good guy

Da har jeg snakket med noen som har god kjennskap til ME og internasjonal ME-forskning og behandling.  Det ble også en samtale om hvordan seriøse ME-forskere motarbeides av mektige krefter, om mektige farmasøytiske selskaper samt psykologers ønske om å behandle en sykdom de hverken har kunnskap eller forutsetninger for å behandle.  Hvorvidt norske tester holder mål og om ME-pasienter blir tatt på alvor var også noen av emnene som ble diskutert.  Men konklusjonen på om hvorvidt KDM er kjøpt og betalt av legeindustrien, og hvorvidt hans behandling er farlig, er nei og nei.  KDM er er en av de personene man trygt kan satse på.  Jeg har jo selv truffet KDM og kjenner han godt igjen i den beskrivelsen andre gir av han; en hyggelig, kunnskapsrik og erfaren forsker, som ikke bare forsker, men som også behandler pasienter.  Han blir nevnt å tilhøre toppen av ME-forskere og trekkes frem sammen med andre store navn blandt ME-forskere.  Via tredjehånds informasjon har jeg fått beskrevet at andre anerkjente forskere og leger, har ved å jobbe samme med KDM selv latt seg imponere over hvor kunnskapsrik han er.  Han kjenner mekanismene bak symptomene.

Jeg har fått vite at KDM, hvis det viser seg nødvendig, bruker en ganske tøff antibiotikabehandling, men det var jeg allerede klar over.

This entry was posted in KDM. Bookmark the permalink.
 • Sun

  Hei 🙂 Bra jobba!
  Eg trur at prof.Kenny De Meirleir er det beste alternativet for oss som har ME, i alle fall her i Europa. Då får vi både rett diagnose pga spesial-blodprøver, og behandling “på kjøpet”.
  Synest at tida går utruleg seint for tida..
  Skal bli greit å få vite om “the Professor” har noka behandling for meg!

  Mvh Sun

 • Sun

  Hei:-) Håper du har det bra! På tirsdag har eg time hos “the Professor”, og gler meg til det!
  Denne gongen bestilte eg hotell i Brussel via
  http://www.hotell.no/
  Det er mykje billegare enn på http://www.hotels.com
  Skal bo på Hotel Scandinavia.

  Mvh Sun

 • drstockmann

  Hei Sun!

  Takk for omsorgen 🙂 Jeg har det så bra som en med ME kan ha det, men kjeder meg. Jeg sitter bare og venter på å dra tilbake til Belgia for nye prøver og for å starte på behandlingen.

  Ser ut som om du får noen hyggelige dager fremover; først 17. mai (hipp hurra!) og så en forhåpentligvis fin reise til Belgia. Jeg ser ikke bort fra om at noen få dager så er det en liten gladhilsen fra deg, hvor du kan fortelle at KDM fant en “løsning” for deg også 😀

  Bra du fant et billig hotell, det ser ut som om det ligger rimelig sentralt til også.

  Håper du får en fin 17. mai, og god tur til Belgia!

 • Sun

  Takk 🙂
  Ja, kjedelig å vente..
  Men den som venter på noke godt, venter ikkje forgjeves, veit du 🙂
  Vi har i alle fall sett lys i andre enden av tunellen!Ikkje verst berre det!

  Mvh Sun

 • Sun

  Hei 🙂

  I morgon blir det spennande for meg…
  Då reiser eg til Belgia til “the Professor” igjen 😀
  Blir veldig spennande å høyre kva han seier!
  Eg skal reise via Oslo, og håper inderleg at det ikkje blir noko trøbbel pga streiken ❗
  Noko nytt med deg?

  Mvh Sun

 • drstockmann

  Hei Sun!

  Jeg trodde du allerede hadde dratt. Du får ha god tur i morgen og lykke til. Jeg regner med at du er ganske spent nå; etter 11 år er det bare timer igjen til du kan få en løsning på problemene. Som sagt; jeg tror ikke du blir skuffet. *Krysser fingrene for deg*.

  Jeg tror ikke du får noen problemer med flyreisen din; ifølge Osl.no skal ikke streiken påvirke avganger til utlandet.

  Her oppe er alt omtrent som det pleier, men jeg føler meg litt bedre etter å ha lagt litt om på kostholdet. Jeg sitter fortsatt (utålmodig) og venter på beskjed fra KDM om tidspunkt for den nye prøvetakingen.

blog comments powered by Disqus