Foredrag med professor, dr.med. Kenny De Meirleir i Trondheim 18. november

Foredrag med professor, dr.med. Kenny De Meirleir i Trondheim 18. november

Norges Myalgisk Encefalopati Forening (Norges ME-forening) inviterer til foredrag med en av verdens ledende forskere på ME. Professor, dr.med. Kenny De Meirleir, professor i fysiologi, patofysiologi og medisin ved Vrije Universiteit, Brussel, og indremedisiner ved Himmunitas Foundation, Brussles, Belgia. Han har over 20 års erfaring med diagnostisering og behandling av ME-pasienter. Klikk deg inn på http://www.ME-foredrag.tk for mer info om og påmelding til foredraget.

This entry was posted in ME-foredrag. Bookmark the permalink.
  • TEGE

    Jeg og kona var på Meirleir sitt foredrag i Ålesund; Han har en tilnærming som alle med et forhold til ME-sykdom vil ha godt av å vite mer om! Innholdet har et meget høyt nivå og jo mer man kan (helsepersonell/leger/forskere etc) jo mer utbytte vil en ha. Men han gjør virkelig det han kan for at “vi andre” også skulle forstå hovedinnholdet i en kompleks og viktig sykdomssituasjon. Det var verdt turen fra Bergen til Ålesund!
    At det siden foredraget i juni har skjedd mye på forskingsfronten og at Meirleir har kontakter langt inn i det aktuelle forskningsmiljøet (som han også er en del av) – burde ikke gjøre dette mindre aktuelt! Her vil jeg tro det vil være mulig å bli oppdatert på det aller siste av resultater. – Skulle gjerne vært der!

    Anbefales sterkt!!

  • Måne

    Jeg har tenkt meg dit, og gleder meg skikkelig! Hørte KDM i Stavanger i 2009, og selv om det er vanskelig stoff, gikk det faktisk an å følge med for en ikkemedisiner også!Og nå er det jo sååå spennende med alt det nye som skjer..Håper det kommer riktig mange leger!

blog comments powered by Disqus