Ed Stafford som «Adventurer of the Year»

Ed Stafford er den første personen som noensinne har gått langs hele den mektige Amazonas-elven. Han startet ved kilden og bruke 860 dager før han kom frem til utløpet. Før han startet på turen valgte han seg ut 5 veldedige formål som han ønsket å rette oppmerksomheten mot. En av de fem er The ME Association sitt arbeid for en vevsbank med vev fra diagnostiserte ME/CFS-syke.  Hans valg av The ME Association har bidratt til at det er blitt samlet inn flere tusen pund til dette formålet.

Ed er nå nominert som kandidat til prisen «Adventurer of the Year» av National Geographic. Hvis du ønsker å stemme på han, klikker du deg inn på National Geographic sin nettside og stemmer før 11. januar.

This entry was posted in ME-nytt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.
  • tege

    NB: Man kan stemmer hver dag.. så her er det bare å legge det inn som favoritter – linke seg på daglig – og stemme.. om du vil 😉

blog comments powered by Disqus