Utforsk menneskekroppen slik du aldri har gjort det før

[youtube KidJ-2H0nyY]

Body Browser fra Google er en detaljert 3D-modell over menneskekroppen.  Ved bruk av denne applikasjonen kan du gå inn i kroppen lag for lag,  zoome inn og klikke på organer, vev og indre legemsdeler og få info om hva det er  I tillegg kan du søke på muskler, organer, bein og mye mer.  Du kan dele akkurat det bildet som du ser på skjermen din med andre ved å kopiere og sende adressen til andre.

For å benytte deg av denne applikasjonen trenger du en nettleser som støtter WebGL. F.eks. Google Chrome BetaMozilla Firefox 4 BetaWebKit nightlyAndre

This entry was posted in Blogging, Multimedia, Siste nytt, Videoer and tagged , , , , . Bookmark the permalink.
  • tege

    Virker litt komplisert å installere.. og ser ikke ut til å fungere med IE8. Kan selvsagt bruke firefox – men noen synspkt på hvor bra produktet er – og hvor krevende for maskin / konflikter med annen programvare etc.

blog comments powered by Disqus