Veldig syk, også veldig mye bedre!

Julaften ble feiret sammen med familien og var som alltid veldig hyggelig, med god mat og fine gaver.  Natt til første juledag våknet jeg opp og kjente at jeg ikke var i særlig god form, jeg hadde influensafølelse i kroppen og småfrøs.  Jeg stod opp og måtte løpe på do for å kaste opp.  Jeg hadde mellom 39-39,5+ i feber hele den dagen og kastet opp i et sett.  All julematen fra dagen før kom opp, og hvis jeg drakk noe så gikk det ca 5 minutter før alt kom opp i dobbel dose eller mer.  Det ble mye søvn den dagen og mot slutten var formen såpass at det var slutt på måtte kaste opp.  2. juledag ble brukt til å sove mye og til å ligge å se på TV.  Mandagen begynte jeg å spise litt igjen og formen var ikke god, jeg kjente at jeg hadde blitt satt en del tilbake og regnet nå med at det ville ta lang tid å komme tilbake til der jeg var før jul.  Men nok en gang blir jeg overrasket; i dag (tirsdag) er formen bedre og jeg merket at jeg har tatt et kjempesteg tilbake til der jeg var før jeg ble syk.  Men ikke nok med det, jeg er nå faktisk bedre enn før jeg ble syk.  Utrolig, men sant 🙂

Som jeg har skrevet om i det siste, så opplever jeg bare å bli bedre og bedre.  I tillegg så er det en rekke småting som begynner å komme på plass.  Jeg koser meg nå og kjenner at jeg er i ganske god form.

På mandagen er på det på’n igjen med en ny antibiotikakur.

Jeg tror 2011 endelig kan bli det året hvor jeg kan si at jeg er frisk 🙂

This entry was posted in Blogging, Dr Stockmann, Min behandlingsblogg. Bookmark the permalink.
  • Anna

    Hei!
    So kjekt å høyre at du berre blir bedre og bedre ! 🙂 Godt nyttår! 🙂

blog comments powered by Disqus