The 6th Invest in ME – Conference DVD

Har du ikke muligheten til å dra på Invest in ME sin 6. internasjonale ME/CFS-konferanse nå i mai?  Da kan det være godt å vite at det blir gjort opptak av hele konferansen.  Og enda bedre, DVD-en koster kun £12 inkludert frakt, men det forutsetter at du klikker deg inn på denne siden og bestiller den nå i mai.

Temaet for konferansen er “The Way Forward for ME – A Case for Clinical Trials”.  Du får opptak av alle presentasjonene under konferansen + plenums-sesjonen og fra “Science, Politics … and ME – A Transatlantic View of the Influence and Effects of Politics on Research, Media and Healthcare” av Dr Ian Gibson og Hillary Johnson.

Følgende personer deltar på konferansen:

 • Annette Whittemore
 • Professor Geoffrey Burnstock
 • Professor Kenny De Meirleir
 • Dr. David Bell
 • Dr. Andreas Kogelnik
 • Dr. John Chia
 • Professor Olaf Mella
 • Dr. Oystein Fluge
 • Dr. Judy Mikovits
 • Dr. James Baraniuk
 • Dr. Wilfried Bieger
 • Professor Malcolm Hooper (møteleder)

This entry was posted in Siste nytt and tagged , , , . Bookmark the permalink.
 • drstockmann

  Da har jeg bestilt meg en DVD.

 • Enur

  Vet du når denne dvd’en blir tilgjengelig? 

 • drstockmann

  Hei Enur,

  Hvis du bestiller en DVD regner jeg med at du har den i posten i løpet av senest juli.

  I sin e-post skriver Invest in ME følgende:”Invest in ME hope to begin shipment of the 4-disc DVD set in June or July. The DVD will contain all of the presentations from the conference plus the plenary session plus the pre-conference evening event.”

blog comments powered by Disqus