Hjelp WPI og forskning på ME og XMRV med å motta $500 000!

I morgen, den 19. mai, starter runde 2., hvor Whittemore Peterson Institute for neuro-immune disease (WPI) kan vinne (få tildelt) hele $500 000 i forskningsstøtte.  Din stemme kan så absolutt være avgjørende.  Les under, stem og sørg for at Whittemore Peterson Institute for neuro-immune disease (WPI) får sjansen til å motta hele $500 000.

Hjelp oss og spre denne informasjonen til alle som kan være med å hjelpe oss.

Vil du være med å bidra til at forskning på ME og XMRV får økt støtte?

JP Morgan Chase & Co er et av verdens største bankkonsern. I løpet av de siste 5 årene har de, via Chase Community Giving Program, delt ut over 100 millioner amerikanske dollar til non-profit-organisasjoner, med fokus på samfunnsutvikling, utdanning og kunst og kultur. Nå har de gjort det mulig for deg å være med på å avgjøre hvem som skal motta deler av mer enn 5 millioner amerikanske dollar.

En årets søkere til Chase Community Giving Program er Whittemore Peterson Institute for neuro-immune disease (WPI). Judy Mikovits er en av verdens fremste forskere på XMRV og jobber ved WPI. WPI jobber for å utvikle behandlingsformer, diagnostikk og forebyggende strategier for ME, CFS, kronisk Lyme , GWS (Gulf War Syndrom), fibromyalgi, atypisk MS og autisme, samt støtte medisinsk utdanning og opplæring av leger.

Ønsker du å være med på å sørge for at WPI blir en av de som vil motta støtte fra Chase Community Giving Program?  Da klikker du deg inn på denne Facebooksiden:  http://apps.facebook.com/chasecommunitygiving/ og søker opp WPI ved å skrive «Whittemore Peterson Institute for neuro-immune disease» i søkefeltet (search for charities).  Klikk deretter på linken til Whittemore Peterson Institute for neuro-immune disease og tykk på stem (vote).

Hvem som får støtte er avhengig av antall stemmer, så din stemme teller.

I runde 1 bidro antall stemmer til at WPI ble tildelt $25 000.

This entry was posted in ME-behandling, Siste nytt. Bookmark the permalink.
blog comments powered by Disqus