Besøksstatistikk for forumet ME-behandling.com

Fra oppstarten 1. april (nei, forumet var ingen aprilsnarr) og frem til i dag har besøkstallene økt jevnt og trutt. I mai 2009, som var måned nr 2 i drift, hadde forumet 864 unike besøkende. Dette var forsåvidt et godt besøkstall, spesielt når en tenker på antallet som var under behandling av KDM (og delvis Lillestrøm Helseklinikk) på dette tidspunktet. Året etter hadde antall unike besøkende i mai økt til 3386 og i år har antall unike besøkende i mai vært 4588.

Statistikk for ME-behandling.com for 2011, frem t.o.m. 31. mai

Statistikk for ME-behandling.com for 2010

Statistikk for ME-behandling.com for 2011, f.o.m. 1. april.

This entry was posted in ME-behandling, Siste nytt. Bookmark the permalink.
  • re-creative

    Hipp hurra for at mange finner ut om denne behandlingen! 😀

  • Ella

    Bra mange finner frem til forumet! 🙂

blog comments powered by Disqus