Hvem er Dr. Stockmann

Dr. Stockmann er mitt pseydonym på nettet og jeg er ikke lege.  Jeg har diagnosen ME og var blandt de første nordmenn, om ikke den første, som dro til Belgia for å bli diagnostisert og behandlet av professor dr. med. Kenny De Meirleir (heretter omtalt som KDM) i mars 2008.  Like før jeg dro til Belgia begynte jeg å blogge og opprettet bloggen “Vitenskapelig behandling av ME med god effekt” på adressen http://drstockmann.wordpress.com

Her skrev jeg om min reise og konsultasjon hos KDM og begynnelsen på behandlingen.  Det var tydelig at det jeg skrev var av interesse for mange og etterhvert begynte besøkstallene og kommentarene på bloggen å øke betraktelig.   Uten noen form for reklame for bloggen, oppnådde jeg et besøk alene i februar måned 2009 på over 40 000 besøkende.  Bloggen min var blitt et samlingspunkt for stadig flere personer som valgte å begynne på en behandling hos KDM.  Etterhvert utartet bloggen seg til i praksis å være et debattforum, hvor erfarne pasienter svarte på spørsmål til andre.  Ut i fra dette behovet ble tanken om et diskusjonsforumet født.  Den 1. april 2009 så forumet www.ME-behandling.com dagens lys og var en realitet.

Jeg har oppnådd gode resultater med KDM sin behandling og er ikke i tvil om at han en dag vil være 90-100% frisk.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.
blog comments powered by Disqus