GODT NYTT ÅR !!!

Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år!

Måtte det nye året bli ditt beste noensinne, fylt med nye muligheter og fremgang.

This entry was posted in ME-behandling. Bookmark the permalink.
 • http://glamaalhambra.wordpress.com/ glama

  Takk! Ønsker det samme for deg.
  Godt nytt år!

 • Sun

  Takk 🙂

  Godt nytt år!!

 • Cathrine

  Hei dere!

  Like greit å si det offentlig:
  Jeg er blitt mye bedre 🙂

  Jeg har slitt med hjernetåke som mest fremtredende symptom. Det har vært nesten umulig å lese (forstår ikke, husker ikke).
  Den siste uken har jeg kost meg med faglitteratur i opptil 2 timer av gangen. Og jeg husker det meste 😀
  Til og med litt kvantefysikk har jeg forsøkt meg på – vil ikke påstå at jeg forstår alt, men det hadde jeg ikke gjort om jeg var helt frisk heller.

  The future is so bright, I´ve got to wear shades.

  Godt nyttår!

 • drstockmann

  Kjempebra!

  Jeg måtte ta på meg solbrillene jeg også da jeg leste innlegget ditt 🙂

 • Sun

  Så bra Cathrine 🙂

  Herlig at du fortalte det til oss 😀

 • Princessa

  Hei Cathrine 🙂 Det var så godt å høre at det går bedre med deg 🙂 Blir kjekt å følge nmed videre!

  Til alle sammen 🙂
  GODT NYTTÅR!!! 🙂
  Håper så mange som mulig blir friske fra ME!

  Klem Princessa

 • Sun

  Hei Princessa 😀

  Godt å “sjå deg” igjen 😀
  Godt Nytt År!!!!

  Klem frå Sun

 • Princessa

  Hei Sun 🙂

  Håper du har hatt en fin jul, veldig kjekt å få en hilsen fra deg 🙂

  Klem fra princessa

 • håpefull

  Hei igjen… Så utrolig deilig å høre de solskinnshistoriene om dere som er blitt så mye bedre. Veldig godt å høre. For jeg sliter noe helt forferdelig med smerter nå.. Det er 2 uker idag siden jeg begynte med nexavir, vet ikke om det er den som har skylden, men må bare være tålmodig!! Godt nytt år til dere alle sammen!!

 • Minerva

  Godt nytt år til allesammen !

  Tenkte bare at jeg skulle si litt om mine smerter. Merker stor forskjell i forhold til været ute. Det har vært kjempekaldt de siste dagene her, og da har jeg hatt større smerter, spesielt i lår og knær. Har også generelt hatt smerter i kroppen, som gjorde at jeg ikke fikk sove/våknet pga smerter. Løser dette når det er verst med å ta Paralgin Forte og muskelavslappende tabletter når jeg legger meg. Heldigvis er ikke smertene konstante. 🙂

  Når det gjelder KDM’s tid med pasienter, så har det bare blitt 10 min med meg også – alle 3 ganger jeg har vært der. Heldigvis står det mer info på behandlingsplanen man får.

  Stå på allesammen !

 • håpefull

  Hei Minerva.. Jeg tar også Paralgin Forte og har fått noe nytt etter siste sykehusinnleggelse, Tramadol. Kombinerer disse. Men muskelavslappende medisiner, hva bruker du der? Voltaren? Eller noe annet??

 • Minerva

  Den beste “mix”en for meg om kvelden (når jeg har smerter) er Cataflam og Paralgin forte. Cataflam er til dels også betennelseshemmende, og det funker bra for meg. Men alle er jo forskjellig når det gjelder hva de tåler og hva som funker for dem selv. Jeg tar innsovningstabletter i tillegg, men de funker ikke alltid. Men jeg får alltid sove med mixen over (i tillegg).

  Og så vil jeg takke Dr. Stockman for en hyggelig telefonsamtale i julen. Koselig å høre stemmen bak bloggen.

 • drstockmann

  Det var en hyggelig samtale som også jeg satte pris på Minerva.

  Jeg har forøvrig snakket med flere av de som besøker bloggen og som er pasienter av KDM. Det har vært hyggelige samtaler og jeg har fått høre sterke historier som har gjort inntrykk. En fellesnevner blandt de jeg har snakket med er en sterk fighter-vilje; en vilje og ønske om å bli frisk uavhengig av nivået på sykdommen.

blog comments powered by Disqus