Lykke til hos KDM :-)

I desse dager er vel du “drstockmann” på vei til Brüssel og KDM.
Håper du får ein fin tur!
Vi venter spent her på Bloggen din…
Lykke til både til deg og til andre som snart skal på kontroll til “The Professor” !!

This entry was posted in ME-behandling. Bookmark the permalink.
 • Sun

  OBS værvarsel for Brussel!!

  Minus 8 i morgon tidleg!!

  http://www.yr.no/sted/Belgia/Brussel/Brussel

  http://full.storm.no/tv2ver/vaer.aspx?sted=Brussel&lat=50.83&lon=4.33&meter=23

  Husk gode skor og varme klede 😉

 • Sun

  OBS værvarsel for Brussel!!

  MINUS -8 grader i morgon tidleg!!

  Husk gode skor og varme klede 😉

 • Florence

  God tur fra meg også!
  Har allerede begynt å tenke på min neste tur, skjønt jeg ikke har bestilt time ennå.Skal bruke Nexavir daglig i 4 mndr og så annen hver dag.Lurer på hvor lenge man må gå på medisiner og kan man regne med at man kan slutte helt på et tidspunkt. Dere som har et godt forsprang med behandlingen, har dere redusert/sluttet med noe? Har så langt ikke greid å finne noe på nettet om hvor lang tid denne type behandling på ME pasienter har vært brukt og hvordan det har gått med dem i ettertid.Noen som vet?

 • drstockmann

  Takk, takk 🙂

  Jeg reiser i morgen i totiden. Det er visst kaldere enn jeg trodde i Brussel, godt du er oppdatert 🙂 Hvordan går det med deg, still going strong?

  Florence: Hvor lenge en skal bruke medisin er nok ganske individuelt. Vi som behandles av KDM har forskjellige diagnoser, så vi blir behandlet forskjellig og tar ulike medisiner. Målet med behandlingen er (hvis mulig) å fjerne problemet og bygge opp/styrke kroppen og dens funksjoner igjen. Slik jeg har forstått det er medisinen et verktøy for å bli frisk og jeg regner med at man etter hvert kan slutte med medisinen. Som tidligere nevnt er det skissert en behandlingstid for meg på ca 1 år (jeg er ikke blandt de som er værst rammet).

  I den videoen fra KDM sin presentasjon i Baltimore i fjor viser KDM til gode resultater med Nexavir; 70% av pasientene hans har gode resultater.

  *

  Hvis jeg rekker det poster jeg en status for meg og min behandling før jeg reiser nedover.

 • Måne

  God reise, drstockman, håper du får noen morsomme resultater! Gi en klem til KDM fra meg da..
  Beste hilsen Måne.

 • Sun

  Hei drstockmann 🙂

  Har du det bra på Brussel-tur?

 • nathalie

  Hei DR. Stockmann og takk for sist.
  Var hyggelig å hilse på deg. synd jeg hadde planer for dagen, ellers kunne jeg vist deg rundt.
  Ble det noen nye blodprøver på deg også ?Venter spent på resultatet.
  skal på en kjempe streng diett i 4 uker nå.Håper det gjør susen !Ellers er formen bra.
  hilsen, Nathalie.

 • drstockmann

  Hei igjen, Natalie 🙂

  Må si det samme til deg; hyggelig å treffe deg.

  Sekretæren på Himmunitas sjekket, og det viste seg at jeg skulle ikke ta noen prøver, det var bare konsultasjonen jeg trengte. Jeg tror KDM bare ville se at jeg var ok, for jeg tror han allerede har løpet klart for meg.

  Jeg returnerte til Norge med 2 pappesker med medisiner 🙂

blog comments powered by Disqus