Overlege stoler ikke på Ullevål universitetssykehus sin borreliosetest

Overlege fikk feil flåttdiagnose:  – Jeg kunne blitt invalid.

“Jeg ønsker ikke å være ukollegial eller ufin på noen måte. Men hvis våre sykehus ikke holder seg med gode nok tester på en så alvorlig sykdom begynner det å minne om en skandale, sier Golf.”

This entry was posted in ME-behandling. Bookmark the permalink.
 • Pølsehansen

  Ja ja, om en er overlege så kan man kanskje selv finne ut om man er syk. Men er man en vanlig borger i dette landet så har vi ikke en sjanse i havet på våres “flotte” sykehus.

 • Diana

  Vanskelig å kommentere dette uten å bli irritert 🙂 Man må være minst “en overlege” for å få hjelp ved borreliose, og for å vekke noe interesse i Helsedirektoratet.

  De fleste her på bloggen skriver om store vanskeligheter de får med å skaffe seg medisinering anbefalt av KDM. Ekstra utgifter, problemer med toll, strenge norske regler som man nesten må “omgå”. Helt forferdelig! Ingen hjelp fra offentlig helsevesenet og i tillegg en stadig kamp for å få Nexavir og andre nødvendige medikamenter. Hvor lenge skal det være sånn???

 • Anonymous

  Velkommen til vår verden,dette er et mareritt som
  ingen bør oppleve.
  Haukeland mer eller mindre latterigjø meg som person.Arogansen er til å ta og føle på.Håper overlegen setter fokus på problemet og prøver å hjelpe de andre der ute,og de er mangen!

 • Petra

  Hva jeg nåværende opplever er utrolig. Jeg hadde fått et flåttbitt i november 2008 og fikk en store rød ring. På evigheter skjer ingenting. Jeg fikk bare 2 uker antibiotika. Deretter … ingenting. Jeg har smerter, lammelsene i ansikt, leddsmerter osv. I dag var jeg på SiV i Tønsberg. Ventetiden: halvannen timer!!! Uten en riktige legeundersøkelse. Javist: jeg er ikke overlege og i tilleg kommer jeg fra Tyskland …

  Er det norske helsevesen? Norge er rik på olje, men ikke på omsorgen.

 • Anonymous

  Det samme gjenntar seg. Her i mi bygd kjenner jeg til mange med borrelia, inkl. meg selv.
  Sliter med leddsmerter og manglende overskudd.Men bygdas leger virker ikke til å ta problemet på alvor,Måtte til slutt forlange å bli testet,og etter positiv prøve fikk jeg allikevel ikke noen innrømmelse for at de har tatt feil.Har heller ikke fått tilbud om noen behandling. Hva skal jeg gjøre? Dette er et større problem enn disse influensaene vi har hatt.Fordi her er det helt sikkert underrapporteringer. Det mange typer Borrelia og mange tester. Må jeg og flere sjukemelde oss før helseetaten skjønner problemet.

 • Frode

  Jeg er selv fysioterapeut, og mottok for en stund siden en kvinne til behandling for noen forferdelige smerter i mage og rygg. Hun hadde da vært innom flere leger, og utredet av såkalte “spesialister” og tilogmed vært på smerteklinikk. Den smertelindrende behanlingen hos meg hjalp jo selvsagt ikke, så det var ingen vits i å fortsette med det. Det som dessverre gikk mye igjen av holdninger blant disse såkalte “ekspertene” var at det trolig bare var noe med angst og nerver, og at hun måtte jo være hypokonder. Noen hadde sågar skrevet ut, ikke bare sterke, narkotiske smertestillende medikamenter, men anti-psykotikum!!! Stakkars, for et smerte-helvete hun har vært igjennom i flere måneder, før det til slutt endelig ble påvist Borreliose….
  Holdningene i det norske helsevesenet er rett og slett ikke annet enn en SKAM!
  Og så skal det ikke mer til enn en antibiotika-kur for å bli frisk…..
  Huff!

blog comments powered by Disqus