ME-treff 2.0

Forrige gang KDM var på Lillestrøm arrangerte Cathrine et velykket ME-treff.  Nå kommer KDM hit den 15. og 16. april, kanskje flere dager også(?), men det er de dagene jeg vet om.  Så da prøver vi enda en gang å samle de som følger behandlingen hans (og alle andre som vil komme).

Sist gang møttes vi på jernbanecafeen på Lillestrøm.  Fordelene med jernbanecafeen er at den ligger på jernbanestasjonen og er veldig nær Lillestrøm Helseklinikk, ulempen kan være at det er høyt under taket og at det defor kan bli en del støy.  Jeg er ikke så veldig godt kjent på Lillestrøm så forslag til annet møtested taes i mot med takk. 

Det som er klart er altså at vi ønsker å avholde ME-treff på Lillestrøm den 15. og 16. april, men det avhenger litt av hvordan interessen for et slikt treff er.  Tidspunkt og sted er ikke klart, vi kommer med nærmere informasjon etter hvert.  Hvor vil du møtes og hvilket tidspunkt passer for deg?  Kom med tilbakemeldinger.

Cathrine blir vertinne denne gangen også og stiller begge dagen 🙂

Jeg kommer, kommer du?

This entry was posted in ME-behandling. Bookmark the permalink.
 • http://viktorviktorsen.blogspot.com Viktor Viktorsen

  Litt på kanten, men planeten Venus, som visstnok har innflytelse på forholdene oss imellom m.m. har gått re-trograd (=reparerer forhold), men vender nesen rett vei igjen den 16.april. Da ligger det til rette for gode forhold oss imellom igjen. Hvor skal man melde seg på et slikt treff? Må det ligge åpenlyst på nettet eller finnes det en mer diskret mailadresse?:-)
  På forhånd takk.

 • Cathrine

  Så fint at Venus er med oss – lover godt for cafébesøk den 16. 🙂

  Ingen påmelding kreves, men forslag til tidspunkt taes i mot med takk. Så må noen bare ta en sjefsavgjørelse 😉

 • http://viktorviktorsen.blogspot.com Viktor Viktorsen

  Hei igjen!:-) Du, jeg lurer på om det her på bloggen finnes noe referat eller lignende fra forrige møte?

  KDM deltar vel ikke, hva? Eller kan man møte ham der?

  HVA er hensikten/dagsorden for møtet? Dette er kanskje dumme spørsmål, men jeg bare lurer da, siden ingen andre gjør det.

 • Måne

  Hei Viktor! Det foreligger nok ikke noe referat fra forrige gang siden dette ikke var et møte, men rett og slett et sosialt og uformelt treff på kafe. Et svært hyggelig et sådan 🙂 KDM var ikke der, og har nok helller ikke tid til å komme dit vil jeg tro. Hensikten med treffet er det sosiale, at vi kan møtes når vi først er i samme by. Catrihrine tok et flott initiativ til dette, og jeg vil anbefale de som kan, å komme. I hvertfall syntes vi fire som var der at det var veldig kjekt å treffe hverandre. Hadde jeg hatt time, eller bodd nærmere, ville jeg kommet også i april 🙂

 • http://viktorviktorsen.blogspot.com Viktor Viktorsen

  Takk for info! Og takk for viktig, positivt tiltak!!!! Kanskje mest av interesse for de som allerede har vært til utredning og behandling hos KDM eller dr. Mette. Likevel, stå på! 🙂

 • Karo

  Hei
  Synes jernbanen virker greit:) Vi er i Lillestrøm 15/4 mellom kl 10-15.

 • Cathrine

  Da er det bare å høre om det er flere her inne som har time den 15.

  Skal du være på klinikken fra 10-15, eller mener du at du kan gå på kafé i dette tidsrommet?

 • http://perzillas.wordpress.com Perzillas

  Hva heter klinikken som denne legen KML er å treffe på? Hvordan går man frem for å få time og behandling der hos ham? Ikke nå kanksje, men senere en gang. Ved å behandles på Lillestrøm, slipper man da å dra til utlandet for å treffe ham?
  God påske!:-)

 • http://perzillas.wordpress.com Perzillas

  kan noen være snill å svare? på forhånd takk.

 • http://perzillas.wordpress.com Perzillas

  Uhøflig ikke å svare. Denne bloggen gidder jeg ikke besøke mer. ME-behandling i Lillestrøm er tydeligvis hemmelig, kun for spesielt innvidde, noe som virker meget betenkelig, og lite “vitenskapelig”!

 • vivi

  Dette var da en merkelig måte å be om hjelp på? Det er påske og man har da gjerne annet å gjøre også. Å si at noen er uhøflig fordi du ikke har fått svar på en forespørsel innen 24 timer er litt drøyt, spesielt siden informasjonen ligger på bloggen om du leter litt…

  På dette forumet har jeg lagt ut kontaktinformasjonen:

  http://www.me-behandling.com/forum/viewforum.php?f=6

 • http://perzillas.wordpress.com Perzillas

  Unnskyld da. Men dere forstår vel en utålmodig ME-syk?

 • Måne

  Perzillas, dette var sterke anklager, synes jeg! Du må ikke glemme at selv om vi er ME-syke, så prøver vi å leve et så normalt liv som mulig. Hvilket betyr, for meg i hvertfall, at jeg ikke sitter ved dataen hele tiden. Og at jeg også har vært på påskeferie.Det har sikkert også mange andre her vært. .. Jeg synes du bør moderere uttrykkene dine, de hører ikke hjemme på en blogg som denne. -Som i 99% av sine innlegg hittil har hatt en positiv og hyggelig tone 🙂 Det håper jeg inderlig alle her fortsetter å bidra til at vi beholder!
  Hilsen Måne

 • http://perzillas.wordpress.com Perzillas

  Unnskyld da! Vennligst se svar over. Andre kan også ha ME!

 • http://perzillas.wordpress.com Perzillas

  Har sjekket info på kontaktforumet, men synes ikke jeg fikk svar på mine spørsmål om hvorvidt Lillestrømklinikken erstatter tur til Belgia???

  Som ME-syk har jeg ikke all verdens overskudd til søk på nettet. Ber derfor om forståelse for min utålmodighet, og takker på forhånd for svar:-)

 • Måne

  Hei Perzillas, slik jeg har forstått det,blir du pasient hos legene på Lillestrøm dersom du får time der. De samarbeider tett med Kenny De Meirleir, men du blir ikke hans pasient.Da må du til Brussel.Det beste er hvis du kontakter klinikken i Lillestrøm og spør selv, da får du helt sikre svar. Jeg har snakket med legene på Lillestrøm ved et par anledninger, og jeg har et veldig godt inntrykk av dem og deres seriøsitet.Og de kan foreta de samme testene som i Brussel. Men det er jo KDM som er selve eksperten, så hvis du orker å reise til Brussel, er nok det det beste tilbudet enn så lenge. Men legene på Lillestrøm vil jo også bli flinkere og flinkere etterhver som de blir opplært, så det vil uansett være det beste tilbudet du kan få i Norge i dag, tror jeg.. Jeg sier ikke at jeg vet..
  Lykke til med valget ditt : )

 • perzillas

  Tusen takk – det var utfyllende! 🙂
  Lykke til videre!!!!

 • Amarilli

  Hei!

  Pollyanna og jeg har veldig lyst til å komme onsdag den 15. Vi skal ikke ha noe time hos KDM den dagen, men vi vil gjerne ta turen til Lillestrøm for å treffe dere. Er det mulig å treffes på formiddagen – fra ca. 12 og utover?

  Hilsen
  Pollyanna og Amarilli

 • Cathrine

  Klart det er mulig 🙂
  Karo har meldt sin interesse – venter på melding fra henne om ønsket tid. Jeg synes 12-tiden høres bra ut.

  God påske

 • Amarilli

  Hei igjen,
  Kjempehyggelig! Jeg har sendt deg en PM på det nye forumet:)

  God påske til deg også,
  Hilsen Amarilli

 • Karo

  Hei igjen.
  Vi er i Lillestrøm mellom kl10-15. Har time kl 11 så vi er nok ferdig rundt kl 12;o) Blir det på jernbanecaffee

 • Cathrine

  Hei alle sammen 🙂

  Da blir det cafébesøk på jernbanestasjonen på Lillestrøm onsdag 15. april kl. 12.
  Alle er hjertelig velkommen 🙂

  Er det stemning for å treffes på torsdag den 16.?

 • vivi

  Jeg er der torsdag 16., men med flyreise fra Bergen kjempetidlig om morgenen og retur sent på kvelden, så kan jeg ikke garantere noe, hverken toppform eller sosial “tilgjengelighet”. Men om noen er der likevel, så stikker jeg kanskje bortom 😉

 • Cathrine

  Jeg har time kl. 9.30. Kan godt treffes i løpet av formiddagen 🙂

 • drstockmann

  Jeg lander ca kl 09:45 på Gardermoen og har time 14:15. Jeg kommer gjerne hvis det er interesse for det den 16. For min del bør vi kanskje treffes på samme tidspunkt som på den 15., altså kl 12. Ellers så kan jeg kommer etter time også, men det er kanskje ikke aktuelt for de fleste ?

 • Måne

  Jeg skulle gjerne ha vært der for å treffe dere alle sammen! Og selvfølgelig spesielt deg, drstockman,for å få tatt deg i hånda, takket deg ordentlig og gitt deg en stor klem,- vår alles gode hjelper! 🙂
  Men jeg har altså ikke time disse dagene.. Ønsker dere uansett en hyggelig kafetime alle sammen!
  Stor klem fra Måne

 • Cathrine

  Vi treffes neste gang 🙂

 • Cathrine

  Hei!

  Vi treffes både onsdag kl. 12 og torsdag kl. 12, på kafeen på jernbanestasjonen på Lillestrøm.

  Håper mange finner turen dit 🙂

 • http://www.madebyjanne.no Janne

  Jeg har ikke time, men jeg kommer en tur onsdag kl 12.20! 🙂 Det blir hyggelig!

  Klem fra Janne

 • Cathrine

  Supert!

blog comments powered by Disqus