“Breaking news” fra KDM

Sun skrev den 19. mai:  “Nyhetene skal offentleggjerast i engelske aviser og CNN i forkant av denne konferansen:
http://www.investinme.org/IiME%20Conference%202009/IIME%202009%20International%20ME%20Conference%20Agenda.htm

Det altså snakk om siste nytt fra KDM sin ME-forskning som skal presenteres på en pressekonferanse den 29. mai.

(Endret den 22.05.2009)

This entry was posted in KDM. Bookmark the permalink.
 • Sun

  Professor De Meirleir og co har funne resten av puslespelbitane i “ME-puslespelet:-D

 • http://- Morran

  Jag kann knappt tro att det är sant:D Skall vi som är drabbade av denna fruktansvärt jobbiga sjukdom äntligen få upprättelse!? Jag hoppas det innerligt! Är så glad att jag drog till KDM i maj och tusen tack för denna bloggen!

 • Gray

  Hei

  Dette er utrolig spennende, men husk at det er en lang vei fra at ME gåten er løst til at leer og helsepersonell “absorberer” denne kunnskapen.

  Derfor skrev jeg følgende på http://www.me-behandling.com:

  Ønsker du at andre skal få samme mulighet som oss?

  Dette er kanskje et forferdelig dumt spørsmål, men allikevel høyst relevant.
  Jeg er ikke selv syk, men har en syk kone. Vi som har kommet inn under vingene på Prof. Meirleir kan prise oss lykkelige. Tenk bare på de tusener i Norge som ikke har denne muligheten. Jeg husker selv hvor hjelpeløse vi følte oss før vi kom i kontakt med Prof. Meirleir.

  Hvordan kan du hjelp andre (og deg selv)?
  For å illustrere hvordan vi alle kan bidra skal jeg dra en parallell til markedsføringsfaget. Der snakker man ofte om en “push” eller “pull” effekt. Vår utfordring i dag er at vi må overbevise våre leger om at behandlingen har noe for seg og at de skal hjelpe oss og skrive ut resepter. I realiteten må vi “pushe” denne informasjonen på våre leger på samme måte som bedrifter “pusher” produkter på sine kunder. Så til “pull” elementet. Det er mye enklere å selge til kunder som etterspør et produkt enn å prøve å overbevise kunden om at han trenger et produkt han ikke selv ser nytte av. Vi må få leger til selv å etterspørre (“pull”) informasjon om ME.

  Den 12. juni arrangeres det en konferanse i Stavanger for Helsepersonell. Dette er de fleste av dere klar over. Det er plass til 300 personer i salen. Utfordringen er å få leger til å komme på denne konferansen slik at de får innsyn i de mulighetene som faktisk finnes. Norske leger må se at det finnes muligheter til å hjelpe sine pasienter. De fleste som utdanner seg til lege har en indre motivasjon at de ønsker å hjelpe sine pasienter. Vi må gjøre en innsats slik at norske leger blir nysgjerrige på de muligheter som finnes. På denne måten får vi leger som søker informasjon (”pull”) istedenfor at vi må overbevise (”push”) legestanden om at det vi er med på har noe for seg. Vi har nok alle møtt skeptiske norske leger.
  Hva betyr det at 300 leger hører Prof. Meirleir snakke om sine metoder? Husk at de fleste leger har et stort nettverk av andre leger. 300 leger med ”noe” kunnskap om ME kan raskt bli til et par tusen leger som har hørt at det finnes en behandlingsform for ME (ikke LP!!!!). Noen av disse vil forhåpentligvis starte et søk etter mer informasjon og kunnskap. Slik begynner snøballen å rulle. Det er her vi alle kan bidra! En lege på denne konferansen betyr i realiteten at vi kanskje når både 5,6 eller 10 leger med denne informasjonen.
  Hva kan du gjøre? Spre informasjonen om konferansen i alle mulige kanaler, det være seg leger, legekontor, leger på sykehus, via Facebook/Twitter, e-psot, sms, forum, leserbrev osv. Bruk fantasien!

  Her er linken til påmeldingssiden: http://www.me-forening.no/index.php?opt … 4&Itemid=2

  Parallelt med konferansen i Stavanger vil det skje mye spennende Følg med i media i begynnelsen av juni. PS! Jeg tenker ikke på det som Prof. Meirleir skal avsløre i London. Beklager at jeg er så kryptisk, men dere vil snart forstå! Dette er stort!

  Inlegget og kommentarer finner du her: http://www.me-behandling.com/forum/viewtopic.php?f=29&t=117

 • Gray

  Hei

  Dette er spennende, men jeg vil understreke at til tross for at ME gåten kanskje er løst er det fortsatt en lang prosess før denne kunnskapen er “absorbert” av leger og helsepersonell.

  Det er derfor viktig at vi får gjort flest mulig leger oppmerksom på de muligheter som allerede foreliggger.

  Jeg skrev følgende på http://www.me-behandling.com:

  Ønsker du at andre skal få samme mulighet som oss?

  Dette er kanskje et forferdelig dumt spørsmål, men allikevel høyst relevant. Jeg er ikke selv syk, men har en syk kone. Vi som har kommet inn under vingene på Prof. Meirleir kan prise oss lykkelige. Tenk bare på de tusener i Norge som ikke har denne muligheten. Jeg husker selv hvor hjelpeløse vi følte oss før vi kom i kontakt med Prof. Meirleir.

  Hvordan kan du hjelp andre (og deg selv)?
  For å illustrere hvordan vi alle kan bidra skal jeg dra en parallell til markedsføringsfaget. Der snakker man ofte om en “push” eller “pull” effekt. Vår utfordring i dag er at vi må overbevise våre leger om at behandlingen har noe for seg og at de skal hjelpe oss og skrive ut resepter. I realiteten må vi “pushe” denne informasjonen på våre leger på samme måte som bedrifter “pusher” produkter på sine kunder. Så til “pull” elementet. Det er mye enklere å selge til kunder som etterspør et produkt enn å prøve å overbevise kunden om at han trenger et produkt han ikke selv ser nytte av. Vi må få leger til selv å etterspørre (“pull”) informasjon om ME.

  Den 12. juni arrangeres det en konferanse i Stavanger for Helsepersonell. Dette er de fleste av dere klar over. Det er plass til 300 personer i salen. Utfordringen er å få leger til å komme på denne konferansen slik at de får innsyn i de mulighetene som faktisk finnes. Norske leger må se at det finnes muligheter til å hjelpe sine pasienter. De fleste som utdanner seg til lege har en indre motivasjon at de ønsker å hjelpe sine pasienter. Vi må gjøre en innsats slik at norske leger blir nysgjerrige på de muligheter som finnes. På denne måten får vi leger som søker informasjon (”pull”) istedenfor at vi må overbevise (”push”) legestanden om at det vi er med på har noe for seg. Vi har nok alle møtt skeptiske norske leger.

  Hva betyr det at 300 leger hører Prof. Meirleir snakke om sine metoder? Husk at de fleste leger har et stort nettverk av andre leger. 300 leger med ”noe” kunnskap om ME kan raskt bli til et par tusen leger som har hørt at det finnes en behandlingsform for ME (ikke LP!!!!). Noen av disse vil forhåpentligvis starte et søk etter mer informasjon og kunnskap. Slik begynner snøballen å rulle. Det er her vi alle kan bidra! En lege på denne konferansen betyr i realiteten at vi kanskje når både 5,6 eller 10 leger med denne informasjonen.

  Hva kan du gjøre?
  Spre informasjonen om konferansen i alle mulige kanaler, det være seg leger, legekontor, leger på sykehus, via Facebook/Twitter, e-psot, sms, forum, leserbrev osv. Bruk fantasien!

  Her er linken til påmeldingssiden: http://www.me-forening.no/index.php?opt … 4&Itemid=2

  Parallelt med konferansen i Stavanger vil det skje mye spennende Følg med i media i begynnelsen av juni. PS! Jeg tenker ikke på det som Prof. Meirleir skal avsløre i London. Beklager at jeg er så kryptisk, men dere vil snart forstå! Dette er stort!

  Her kan du lese kommentarene: http://www.me-behandling.com/forum/viewtopic.php?f=29&t=117

 • Gray

  v

 • Renate
 • drstockmann

  Takk. Da har jeg endret datoen.

 • Renate

  No problem! 🙂

  Blir én ekstra dag og vente på nyhetene for oss da..

blog comments powered by Disqus