Dr. Stockmann på misjonsferd

Dr. Stockmann utbrøt i forferdelse; kun 50 påmeldte?!  Dette kunne ikke være mulig?  Her skulle man avholde en viktig ME-konferanse i Norge som skulle opplyse og lede norske leger og helesepersonell bort fra den troen på den lysende prosessen og over på den opplyste sti; at M.E. kan behandles vitenskapelig.

Dr. Stockmann skyndet seg å skrive ut å skrive ut 30 eksemplarer av inivitasjonen til ME-konferansen og hastet av sted, her var det ingen tid å miste, nå skulle det handles.  I løpet av 3 timer satt han igjen med bare 2 eksemplarer, han hadde da vært innom 28 plasser og invitert alt fra allmenleger, spesialister, psykologer, nevrologer, psykiatere, biopater, ostopater, fysioterapeuter til sykepleiere og helsesekretærer.  Han hadde vært innom flere legesenter, private sykehus og klinikker, samt Det Medisinske Fakultet på NTNU og flere avdelinger på St. Olav Hospital (inkludert Senter for sammensatte lidelser, som har det overordnede ansvaret for å utrede en felles behandlingsplan av M.E. i Norge).

På et av legesentrene hadde de uttalt;  Oi ME-konferanse, så spennende.  Du har ikke invitasjonen på e-post?  Joda, så nå har Dr Stockmann sendt de invitasjonens e-ektronisk også, og de har lovet å spre den videre.

This entry was posted in ME-behandling. Bookmark the permalink.
 • X

  Fantastisk jobbet!

 • Renate

  Så flott! Takk for innsatsen, og gratulerer med vellykket “misjon”! 🙂

 • vivi

  Respekt!

 • Gray

  Veldig bra!

 • http://selsius.wordpress.com selsius

  Kult! Flott jobbet! 🙂

 • Måne

  drstockman: Dette var utrolig bra jobba!!!Som vanlig.. En riktig ildsjel, er du 🙂

 • Minerva

  Kjempebra!
  Mitt beskjedne bidrag ble 40 invitasjoner sendt ut per post adressert til individuelle leger i kommunen min.

  Får dra innom sykehuset og levere noen der i morgen.

  Nå bør påmeldingene “strømme inn”, spesielt siden London konferansen er totalt utsolgt, og de har t.o.m. ventelister.

blog comments powered by Disqus