KDM, Joy og Sun med stunt igjen…

Hei alle sammen 😀

KDM kom til Ålesund seint på torsdag kveld i forrige veke,(KDM hadde hatt full dag og kveld på Lillestrøm) Joy og eg henta han på flyplassen, så vi fekk god tid til å prate med han, for tunellane var stengde, og vi måtte ta ferje..

Berre gled dokke!! ME-gåta er virkelig løyst!! Berre vent så får alle sjå det!!
Veldig kjekt, interressant og lærerikt det han fortalde, det er forskning på høgaste nivå det er snakk om, og det er så kjekt at han kan samtale med oss “vanlige ME-folk” om dette! Vi spør “dumme” spørsmål, og han svarer og forklarer på ein hyggelig måte. Trur ikkje alle professorar hadde gjort det…
Og denne tilliten han viser oss ved å kome hit..til pasientar vi har “funne”, der vi ” ME-pasientar” har laga til opplegget..

Så var det opp tidleg på fredagen, frokost kl 6.30, før første pasient kl 7. Så gjekk det slag-i-slag til kl 13,(då køyrde eg han til flyplassen)

 22 pasientar  fekk vete resultata av prøvene som blei tatt i mai. Veldig spennande!! Han fann utrulig masse som kan fiksast på!!
Han veit utrulig godt kva han skal leite etter den godeste De Meirleir!! 

 Der var mange glade fjes å sjå på venterommet vårt, og det er god “lønn” for strevet, når en sjøl har opplevd å ikkje bli trudd av helsepersonal her i vårt “rike Norge”!  Då er en Belgisk professor utrulig god å ha!!

For vi veit kva det er verdt å bli trudd, bli høyrt på når en forklarer kva som er problemet/symptoma, bli tatt prøver av og få  prøveresultat som viser at ME er ein fysisk tilstand som  kan behandlast. (sjølv om en må betale alt sjølv..)

“Endelig lys i tunellen!! ” (Sitat frå ein av pasientane.)

Det seier vel seg sjøl at vi er blitt friskare enn vi var…
Har blitt lite skriving her i det siste, har blitt litt for hektisk…
Var også på jobb mandag og tirsdag same veka, pluss mykje aktivitet i familien. I går blei mannen min ryggoperert, gjekk heldigvis bra, ser det ut som..
Eg må nok prøve å kvile meg litt meir enn eg gjer, slik at bedringa mi blir meir enn 40%. KDM sa at han syntest at H2S-gifta gjekk litt seint ut av kroppen min (tok blodprøver i slutten av mai). Noko av grunnen er nok at eg ikkje har tålt B12. Men han kom med nye råd og eg skal nok bli endå bedre. Men det kan ta litt tid…
Uansett er eg utrulig fornøgd og takknemlig fordi eg er blitt så bra som eg er!!

 Det er et under!!

Klems frå Sun

This entry was posted in KDM i Norge. Bookmark the permalink.
 • Anonymous

  Heldige sunnmøringene som har dere som ildsjeler i området!

 • drstockmann

  En stund siden sist jeg hørte fra deg nå Sun, men for en god nyhet 🙂 Håper du hadde fint i Spania. Stå på begge dere to stuntdamer 🙂

 • http://kloss.wordpress.com alva

  Å hei Sun. Kan ikke du kopiere inn dette innlegget på bloggen min. Jeg trenger slike gladmeldinger.

  Klem fra Alva

 • http://kloss.wordpress.com alva

  Eller kan jeg gjøre det kanskje?

 • Sun

  Hei Alva 🙂

  Heilt greit 😉

  Klem frå Sun

blog comments powered by Disqus