Can't Don't Care

I dag kom ME-foreningens nyhetsbrev i postkassen.  På forsiden er det et bilde med en hardtslående kommentar:  Can’t Don’t Care.  Et artig ordspill, som spiller på CDC – Centers for Diseas Control and Prevention (USA sitt svar på Norsk Folkehelseinstitutt) – sin tidligere neglisjering av M.E.  Nyhetsbrevet er veldig bra og inneholder, som vanlig, veldig mye nyttig info.  Infoen knyttet til XMRV og XAND gjør at jeg finner denne utgaven ekstra interessant.

ME-foreningen skriver at de trenger 500 nye medlemmer innen mars 2010.  Så hvis du ikke er medlem ennå, så vet du hva du har å gjøre, ikke sant?  Meld deg inn ved å sende en e-post til post@*ikkespam*me-forening.no (ta bort *ikkespam*) eller ring 22 20 34 24.  Vi er, i motsetning til LO, ikke viktig nok for de røde-grønne kameratene på Stortinget, så du kan dessverre ikke trekke fra medlemskontingenten på skatten.  Men du kan være med å gjøre en forskjell.  

*  Du kan være med å gjøre ME-foreningen større og sterkere. 

*  Du kan være med på å gi oss en mer synlig stemme i samfunnet. 
-> En stemme som kan si tydelig fra at ME er “ikke noe en gjør” og som ikke sitter i hodet. 
-> En stemme som kan tale de som er hardest rammet sin sak
 
*  Du kan være med på å gi ME-foreningen innflytelse.
-> En inflytelse som kan brukes til å bedre vilkårene for ME-syke. 
-> En inflytelse som kan bidra til økt oppmerksomhet om ME og bidra til forskning.

This entry was posted in ME-behandling. Bookmark the permalink.
  • http://merutt.wordpress.com/2009/12/20/er-du-ikke-medlem-i-me-foreningen/ Er du ikke medlem i ME-foreningen? « This is ME – rutts tankespinn

    […] me-foreningen, myalgisk encefalopati, rutt, thisisme Etter å ha lest drstockmanns blogginnlegg Can’t Don’t Care, sender jeg oppfordringen videre. ME-foreningen trenger 500 nye medlemmer innen mars 2010. Så hvis […]

  • http://lothiane.wordpress.com/2010/01/02/bullshit-bingo/ Bullshit-bingo? « Under stjernene

    […] er sakset fra Dr. Stockmann: ME-foreningen skriver at de trenger 500 nye medlemmer innen mars 2010.  Så hvis du ikke er […]

blog comments powered by Disqus