Julehandelen i boks

I skrivende stund er en ny forsending med min (+ noen til) sin bestilling på vei til det vintervakre Sverige.  Jeg har kjøpt medisiner for 4 nye måneder denne gangen og regner med å ha alt i hus før det nye året åpenbarer seg.

Min behandling har siden november 2008 bestått av en gruppe basismedisiner, med innslag av nødvendige enkeltmedisiner underveis.  Jeg regner med at behandlingen fortsatt vil bestå av omtrent den samme gruppen basismedisiner de neste månedene + innslag av forskjellige nye og nødvendige medisiner.  I tillegg har jeg Nexavir for litt over 2 måneder til, så nå kan jeg møte det nye året godt forberedt.  Hvis noen er interessert i en fellesbestilling av Nexavir i februar/mars, kan jeg være interessert.

Jeg tror det nye året kan bli et av de beste på veldig lenge og ser frem til hva det kan bringe med seg.  Når jeg ser tilbake til 2008 er det ikke noen tvil om at behandlingen har gjort meg mye bedre.  Ja, det har tatt tid, men har så absolutt vært verdt det.  Nå ser jeg frem å se hvilken bedring som venter på meg.  Jeg kjenner på kroppen at den hele tiden, sakte men sikkert, blir bedre og bedre på mange måter.  Jeg er sikker på at jeg er på rett vei og at jeg langt på vei vil bli helt frisk til slutt.

This entry was posted in Min behandlingsblogg. Bookmark the permalink.
 • Cathrine

  God jul, DrStockmann!
  Klart 2010 blir super for oss alle 🙂

  Sprekker dietten må du huske å ta deg fort inn igjen. Ha en hyggelig jul 🙂

 • drstockmann

  God Jul til deg og dine også, Cathrine!

  Kan en, så bør en unne seg litt godt i jula. Så jeg kommer nok til å løse opp litt på dietten. Det er sant det som blir sagt: Det er ikke det en spiser mellom jul og nyttår som er problemet, men det en spiser mellom nyttår og jul.

  Har du vært snill jente i år? 😉

 • Cathrine

  Ja, jeg har vært veldig snill 🙂

 • drstockmann

  Så da jeg regner med at nissen tok turen innom deg 🙂

 • Sunshine

  Hei! Er det noen som vet om Nexavir er tilgjegelig hos Kalida igjen? Den har vært utsolgt en stund…

 • drstockmann

  Jeg vet dessverre ikke. Da jeg var til konsultasjon hos KDM 20.11, spurte han om jeg hadde Nexavir (hvis ikke kunne jeg få stikkpiller med Kutapressin). Jeg nevnte at jeg hadde 7 ampuller igjen, og fikk inntrykk av at Nexavir ville være tilgjengelig igjen i god tid før jeg gikk tom.

 • Sunshine

  Takk for svar dr. Stockmann. Håper du har hatt en fin julefeiring så langt.:-) Og at det går framover med helsen.

  Mener å ha lest et sted at du heller reiser til Belgia når du skal ha oppfølgingskonsultasjoner av KDM, enn at du møter han på Lillestrømklinikken Jeg vurderer å heller dra til hans klinikk i Belgia, vet du hva en slik oppfølgingstime hos han koster der? Jeg har vært der nede tidligere for en utredning, så det er vel bare snakk om et kvarters oppfølgingskonsultasjon i mars/april..

  Ha en fortsatt God Jul!

 • drstockmann

  Bare hyggelig 🙂 Julefeiringen har vært ganske bra. Jeg har spist det jeg har villet spise og har tålt alt. Formen min er god og stabil, og den blir bare bedre og bedre. Håper du også har hatt en fin julefeiring og at alt står bra til 🙂

  Jeg kan nok ha skrevet at jeg anbefaler å dra til Belgia for innledende undersøkelser og oppfølging, men fakta er at sist jeg var i Belgia var i januar 2009. De 2 siste oppfølgingene jeg har vært på, har vært på Lillestrøm. Bakgrunnen for at jeg skrev det kan ha vært at jeg da opplevde at tilbudet på Lillestrøm var veldig dårlig organisert i begynnelsen og at det ikke virket som om de hadde full kontroll (kaos?), samt den riktige kompetansen. I dag opplever jeg at forholdene på Lillestrøm har bedret seg. Fordelen med Lillestrøm (for meg) er en relativ kort reisevei og at jeg kan ta alt av prøver der. Men hadde jeg ikke kunnet møtt KDM til konsultasjon der, hadde jeg nok dratt til Belgia hele tiden.

  Hvis ikke prisene har endret seg, så tar KDM 50 euro (opp mot 450 kr) for den første konsultasjonen og 40 euro (opp mot 350 kr) for oppfølgingskonsultasjoner i Belgia. I Norge er det 2500 kr for første, 1600 kr for andre og 1200 kr for resterende konsultasjoner med KDM. En konsultasjon er i utgangspunktet på 20 minutter, men kan være kortere (f.eks. 5 min) hvis det ikke er behov for alle 20 minutene.

  En av fordelene med å reise til Belgia for konsultasjon er at du kan handle med deg medisiner/Nexavir hjem igjen. Er du i utlandet i minimum 24 timer har du et fribeløp på 6000 kr, som du slipper å fortolle/betale 25% MVA for.

  Hvis du tar sjansen kan du også reise inn med medisiner/Nexavir for over kr 6000 uten å fortolle de (ikke at jeg oppfordrer til det).

  En fortsatt God Jul til deg og!

 • Sunshine

  Så fantastisk å høre at det går framover med deg! Og at du nå tåler det meste av mat.:-) Ingen selvfølge for oss det..

  Grunnen til at jeg spurte deg var nettopp det at jeg synes det er mye surr og dårlig service på Lillestrømklinikken. Jeg begynner å bli lei og sliten av å ikke få svar verken på mail eller telefon. Og når man først får svar er de rett og slett ganske uhøflige der. Når man har “ME” er dette veldig tappende for energi og helt unødvendig bruk av krefter. Dessuten synes jeg ikke at man skal behandle sine pasienter så repektløst!

  Vel, nok om det. Ønsker deg alt godt og masse lykke til videre med behandlingen!:-)

blog comments powered by Disqus