Det er min dag i dag!

Herre Gud for en hærlig dag
Det er min dag, min dag i dag.
(Åge Aleksandersen)

Nå er den her; den etterlengtede oppfølgeren til innlegget mitt “En Solskinnsdag” fra august 09. Jeg har ventet på muligheten til å skrive et slikt innlegg siden da 🙂

Noen uker etter det nevnte innlegget gikk jeg en del tilbake i form, men var fortsatt i ganske god stand og jobbet 100% (selv om det jeg egentlig nok ikke burde ha jobbet så mye). I august tok noen nye prøver på Lillestrøm etterfulgt av 3 antibiotikakurer og en konsultasjon på Lillestrøm i november. I desember mottok jeg en behandlingsplan med 3 nye antibiotikakurer. I januar var jeg og tok nye prøver på Lillestrøm og den 19. februar, rett etter den 2. av de 3 antibiotikakurer på denne runden, var jeg på Lillestrøm for konsultasjon.

Jeg hadde en 30 minutters konsultasjon med KDM hvor vi snakket om mye. KDM nevnte at han hadde fått tak i en norsk assistent, som skulle ta seg av kommunikasjonen med de nordiske pasientene. (Dessverre så har hun i ettertid valgt å slutte i jobben.) Jeg lurte på om Nexavir ville bli tilgjengelig som stikkpiller (Kutapressin), og fikk det negative svaret at det ville det nok ikke. Produsenten av Nexavir ville ikke selge virkestoffet i pulverform. En liten digresjon; du vet sikkert at Nexavir produseres av griselever, men visste du at grisene bor i sterile laboratorier og passes på av menn i hvite frakker?

KDM sa at dette var hans siste konsultasjon på Lillestrøm, men at han ville følge opp sine eksisterende, norske pasienter i Oslo ca hver 6 uke. Da i forbindelse med sin hjemreise fra Stockholm, hvor han driver å lærer opp svenske leger. Han sa til meg at han ikke ville ta i mot nye pasienter i Oslo, men det ser det ut som om han har ombestemt seg på det nå. Og det er jo positivt 🙂 Ellers så har jeg gitt han en stående invitasjon til å komme til Trondheim og gjøre det samme som i Sun sine stunt. I’ll fix everything.

Jeg viste han resultatene av noen prøver som LH hadde tatt samtidig med mine prøver i januar, og som var analyserte på Ahus. De var litt negative, men hadde sin logiske forklaring, så i det store og hele betydde de ikke så mye. KDM lurte bl.a. på om jeg var i like god form som i juli/august, og da måtte jeg si at selv om jeg var i god form nå, så var jeg langt i fra i så god form som da. Jeg fikk også vite at jeg fortsatt hadde et lavt immunforsvar og at jeg måtte ha tålmodighet, for det kan ta lang tid å få immunforsvaret opp på et ok nivå.

Jeg forlot konsultasjonen med beskjed om å gjøre ferdig nåværende behandlingsplan (som går ut i mars) også skulle han sende meg en ny behandlingsplan i god tid før den gikk ut.

Og det er nå det begynner å skje: Uken etter konsultasjonen var jeg i virkelig god form og uansett når jeg la meg for å sove, våknet jeg etter 8 timer. Fredagen var jeg litt mer sliten enn vanlig, og sovnet på sofaen foran TVen, men dagen etterpå var jeg tilbake i den samme gode formen. Uken deretter var det på tide med den siste av de 3 antibiotikakuren, men jeg merket lite til at jeg gikk på antibiotika. Formen var omtrent like god som uken før og det samme skjedde på fredagen: Jeg sovnet på sofaen foran TVen. Men som i forrige uke, så var jeg tilbake i den samme gode formen dagen etterpå. Så kommer vi til uke 3, uken vi nå er inne i. På tirsdagen satte jeg, som jeg bruker å gjøre på tirsdager, nok en B12-injeksjon. Men nå var den følelsen fra juli og august tilbake; injeksjonen var som en vitamininnsprøytning, og siden tirsdagen har formen bykset mange hakk oppover. Jeg er ikke langt unna formen jeg hadde i juli/august. Forskjellen er at jeg ikke er like energisk i kroppen, jeg må ikke trene, men jeg er MYE bedre i hodet. Så nå går det unna her . . . Jeg begynte å ta Ginko Biloba og en spesiell type Omega3 å eget initiativ for 3 uker siden, men jeg vil ikke påstå at det er årsaken til min fremgang.

På torsdagen la jeg meg og kjente meg litt sliten i forhold til de to forrige dagene. Og da trodde jeg at nå var “effekten” fra tirsdagen på retur, men der tok jeg heldigvis grundig feil: Fredag 12. mars 2010 har vært en av mine beste dager på utrolig lenge (og da snakker vi på over 10 år, hvis vi ser bort fra den perioden i juli/august). Utrolig hærlig, rett og slett fantastisk godt! På fredagen mottok jeg den nye behandlingsplanen min (jeg ringte og spurte etter den), og deler av dagen ble brukt til å ringe rundt i Norge, Belgia, England og Nederland.

Jeg var også på cafe og drakk en te med det spennende navnet “blå blomst” (med min diett holder jeg meg til og med unna frukt-te). Selskapet var utmerket; jeg hadde avtalt å møte en veldig blid og sjarmerende jente (som jeg vet at har tenkt seg innom bloggen for å lese :)). Vi er nok ganske så uenige om LP, men KDM sin filosofi og behandling er vi nok ganske enige om (tror jeg).

På ettermiddagen og kvelden gikk det også i ett uten at jeg ble særlig sliten.

Nå ligger jeg på sofaen og ser fotballkamp. Formen er fortsatt på topp og jeg har lyst til å gjøre så mye, men klok av skade fra juli/august, så legger jeg inn noen pauser. Bl.a. har jeg så lyst til å ut å jogge, selv om det er ganske mye snø her nå, men jeg er knallhard med meg selv. Men i juni, hvor jeg skal til Ålesund å høre på KDM sitt foredrag, skal du ikke se bort i fra at du kan treffe meg på en liten joggetur.

Så til de som så salgsannonsen min på forumet, og trodde at jeg nå hadde gitt opp behandlingen; “beklager” å skuffe dere, men det skjer ikke. For nå skjer det virkelige spennende ting her 🙂 Jeg er plutselig blitt i veldig god form, det var som om en bryter vippet over. Nå skal jeg legge om litt på medisineringen og fortsette med noen andre typer medisin, medisinene jeg har tatt frem til nå har gjort jobben sin. Jeg skal bl.a. over på “universalmedisinen”, som også er kjent som “siste løsning” og som tar “alt”. Men jeg overlever nok det også. Og selvfølgelig skal jeg fortsette med B12, Nexavir og H2O.

I morgen er en ny dag hvor jeg har fullt opp med ting jeg skal gjøre. Og jeg må få svart på noen PMer som har hopet seg opp på forumet de siste 2 ukene. Beklager til dere som har skrevet og ikke fått svar, men det kommer. Til uka kommer en stor forsending med kosttilskudd, også er det å sette seg ned og bestille medisiner igjen. Men akkurat nå er det tid for en klassiker på DVD; Indiana Jones.

This entry was posted in Min behandlingsblogg. Bookmark the permalink.
 • Anonymous

  Gratulerer so mykje med framgangen! heilt fantastisk! håpe vi alle får oppleve det samme! 🙂

  Har et lite spørsmål: kva inneheld “universalmedisinen” som du nemne som site løysing?

  Lykke til vidare! 🙂

  Mvh
  Anna

 • drstockmann

  Takk! Jeg har det veldig bra for tiden. Er nå i litt dårligere form enn på fredagen, men fortsatt har jeg det veldig bra. Og som jeg har gjort en dag i uka de siste 2 ukene nå; sovna jeg på sofaen i går kveld 🙂

  “universalmedisin” var nok å ta litt hardt i fra min side, men jeg skal ta en antibiotika som heter Vancocin (Vancomycin).

  “It has traditionally been reserved as a drug of “last resort”, used only after treatment with other antibiotics had failed . . .”

  http://en.wikipedia.org/wiki/Vancomycin

 • Anonymous

  Takk for svar!

  Må vere herlig å kjenne at kroppen starta å fungere igjen!

  Veldig gla på dine vegne! 🙂
  Masse lykke til!
  Kanskje vi sjåast i Ålesund i juni.

  Mvh
  Anna

 • drstockmann

  Skal du dit, så snakkes vi garantert 🙂

 • Anonymous

  Takk for svar! 🙂

  Må vere fantastisk å kjenne at kroppen er begynt å fungere igjen! gla på dine vegne!

  Håpe den funka bra og at det er kort vei til toppforma! 🙂

  Kanskje vi sjåast i Ålesund i Juni.

  Lykke til vidare.

  Mvh
  Anna

 • Anonymous

  Uuuups…kom to innlegg!

  Det første forsvann, men kom plutselig tilbake.

  Beklager..

 • drstockmann

  Helt ok det 🙂 Jeg venter noen dager også sletter jeg det nederste av de 2 like innleggene, ok?

 • Anonymous

  Ja slett i vei! leita etter sletteknapp men fant eg ikkje…hihi…

 • Renate

  Dette var flott lesning, drstockmann! 🙂 Gratulerer med den store fremgangen! Håper den fortsetter og at du får mange “beste dager på lenge” i vår! Så koselig med den forum-/blogginteresserte jenta også da! 😉 Kos deg!

  Hilsen Renate.

 • drstockmann

  Takk Renate 🙂

 • bethen

  Gratulerer med fortsatt fremgang, drstockmann. Det er så hyggelig å lese.:)

  Jeg skal forresten også ha en kur med Vancomycin nå snart. Det er min 8 antibiotikakur (av 12). Tror jeg skal holde meg unna pakningsvedlegget denne gangen, hvis den er av den tøffere typen 🙂

  Klarte å skremme meg selv så grundig ved å lese pakningsvedlegget på soppkuren min (Sporanox)at jeg ikke fikk sove i natt – og jeg sover alltid relativt godt! Disse vedleggene kan skremme vettet av hvem som helst….

  Hilsen Bethen

 • Ase

  Kjenner igjen den, Bethen. På en av de jeg fikk (husker ikke hvilken) sto masse skumle bivirkninger, pluss: må ikke tas om bevisstløs… LOL

 • drstockmann

  Takk 🙂 Ut i fra det Måne skriver, så er den kanskje ikke så ille som jeg har fått inntrykk av.

 • Heidi

  Gratulerer, gledlig å lese at du har så stor fremgang. Er med på å holde mottet oppe for oss andre….

  hilsen Heidi

 • drstockmann

  🙂

 • Måne

  Hurra, og gratulerer, drstockman! Dette er nydelige nyheter:-)Takk for at du deler de med oss, og takk for alt det andre du gjør for oss:-)
  Klem fra Måne(som har spist 3 kurer med Vancomycin uten å få bivirkninger i det hele tatt.. Ikke datteren heller fikk bivirkninger. Stå på, alle sammen:-))

 • drstockmann

  Det var godt å lese 🙂 Det kan kanskje virke som om jeg har fått et feilaktig inntrykk av Vancomycin.

 • Rutt

  Fantastisk å høre at det går så bra med deg, drstockmann! Inspirerende og veldig gledelig. Ønsker deg mange, mange gode dager hele veien til over målstreken :-)!
  Klem

 • drstockmann

  Takk takk! Gode lykkeønskninger tilbake til deg også 🙂

 • Cathrine

  Utrolig bra! Vancocin går fint – når den er enterocoated blir det veldig lite bivirkning av den. Jeg har gjort 5 stk!! Og jeg merker bedring hver gang!

  Kan du fortelle litt om foredraget i Ålesund… har ikke hørt om det før.

  Klem 🙂

 • drstockmann

  Godt å høre fra de erfarne at Vancocin har en positiv effekt. Kjempebra at du er blitt bedre av den. Jeg ser virkelig frem til å komme i gang 🙂

  Ålesund: Det er ikke 100% spikret og klart enda, men det er likevel så og si sikkert at KDM skal holde et foredrag der i juni. Et arrangement av ME-foreninga i Møre og Romsdal. Er ikke helt sikker på hva han skal holde foredrag om, men det er nok om ME, sin forskning og behandling. For hvem er foredraget?: For leger, ME-syke, pårørende og interesserte. Egentlig for alle som vil komme tror jeg. Jeg skal dit, også tenker jeg å ta en oppfølgingtime der med det samme.

 • Ase

  Så morro! Gleder meg med deg, og håper at om et par års tid at alle på forumet er ute å jogger/danser/står snowboard etc. 😀

 • drstockmann

  ENIG! 🙂

 • http://www.catalyzator.net Catalyzator

  Kjempeflott og possitivt resyme av fremgangen din 😀 ønsker deg masse lykke til videre også!

 • drstockmann

  Takk 😀 Det er viktig å holde motet oppe og se fremover. Det er nå nesten 2 år på siden jeg var på min første konsultasjon hos KDM. Ønsker deg og alle andre lykke til!

 • http://bell4trix.wordpress.com/ bell4trix

  Jeg blir så glad for å lese om framgangen. Bare det å ha èn god time er jo verdt sååå mye,å ha en dag må være fantastisk! og deg vel unt! 😀
  Kjempeglad for at du startet forumet også, det var viktig for at jeg skulle ta det endelige valget om å starte. Er så spent nå! Og følger spent med videre på deg og de andre -så fint å lese om framgang. (og også andre erfaringer selvfølgelig) Men framgangen deres gir så ufattelig mye håp. 😀 Masse lykke til videre! KleM fra Angel_- /Bell4trix.

 • lieke

  Hei,så bra at du føler deg så bra !
  Selv må jeg innrømme at jeg ikke har like stor tro på KDM bestandig.Har nå gått til behandling i 1,5 år og jobber fortsatt bare 50 %.Selv om jeg er en del bedre så har jeg fortsatt dårlige dager iblant og mangler jeg fortsatt den energien jeg lengter sånn etter. Synes også at konsentrasjonen har blitt litt verre igjen i det siste. Derfor er jeg nå veldig i tvil på om jeg føler det er verdt å fortsette med behandling, det er jo tross alt veldig mye penger det er snakk om !!
  Flere som har ooplevd det samme ?

 • Alva

  Det er godt å høre at formen er bedre. Det er viktig, det gir håp til oss andre også.

  Jeg synes jeg er bedre bare etter 3 måneder i behandling og det påvirker selvfølgelig humøret og gir håp. Noe skjer ihvertfall, i stedet for å ligge der i intet og alt står stille. Gleder meg til våren og sommeren og er sikker på at dette blir min beste vår på 10 år.

  Spennende det der med date forresten, smil, ;-)LP uenigheter, de æ farlig det, som han i Flåklypa sa.

  Det burde ikke være det, synes alt dette om LP er oppskrytt og har skapt utrolige unødvendige problemer og splittelser i ME-miljøet. Forferdelig synd. Håper dere hadde en hyggelig date allikevel hi hi
  Ønsker deg en riktig GOD PÅSKE!!!

  -og fortsatt god bedring!

 • Anonymous

  Når kommer det offisiell info om KDM-foredraget i Ålesund?

 • drstockmann

  Status per dags dato er at det fortsatt er litt usikkert om det blir noe av foredraget. Men jeg skal legge ut info her på bloggen så snart som jeg vet noe mer om det.

 • Anonymous

  Takk for svar, da får vi følge med 🙂

blog comments powered by Disqus