History in the making

Store hendelser på gang i ME-miljøet for tiden og historie skapes. I den sammenheng kan det være greit å se seg litt tilbake. Min historielærer sa ofte at for å forstå dagens situasjon må vi forstå hvor vi kommer fra, dvs fortiden og historien bak. ME-foreningen har lagt opp en del filmer i det siste på Facebook-siden og i dag ble en dokumentar fra TV-programmet Primetime 1996 lastet opp. Allerede i den dokumentaren diskuteres det av ledende fagfolk om et virus kan være en bakenforliggende årsak til ME.

Og senere i dag kommer en annen veldig god dokumentarfilm på Facebook-siden, den er betraktet som en klassiker og er omtalt som den beste dokumentaren som er laget om ME noen gang.

This entry was posted in ME-behandling. Bookmark the permalink.
 • Cathrine

  Så spennende….sjekker ut FB-siden nå.
  Er det du som administrerer FB siden til ME-foreningen?

 • drstockmann

  Ja, det er meg.

  Dessverre så fikk jeg ikke publisert den dokumentarfilmen i går. Den er på rundt 1 time og må derfor deles i 3 for at Facebook kan akseptere at jeg laster den opp. Men den kommer snart.

 • Måne

  Så bra at du hjelper ME-foreningen, drstockman! Jeg håper alle ME-syke\pårørende og andre melder seg inn i foreningen!Norges ME-forening trenger alle de medlemmene og all den hjelpen de(vi) kan få!

blog comments powered by Disqus