Solskinn i Brussel

I dag er Sun tilbake i Belgia for å besøke “the professor” og for å få svarene på sine prøver.  Jeg ønsker henne lykke til, og er sikker på at KDM har funnet ut noe og kan hjelpe henne også.

This entry was posted in ME-behandling. Bookmark the permalink.
 • Sun

  :-)Ja, i dag fekk eg beskjed av De Meirlei om att eg skal bli frisk att :-))ikkje rart at eg gliser!!
  Har lekk tarm,masse matintoleransar,(sjaa http://www.redlabs.com)Herpes7-virus og flaattinfeksjon.
  Klem fraa Sun(shine)

 • drstockmann

  😀 Kjempebra Sun! Du har hatt litt å stri med du også ser jeg. Men nå er det bare å se fremover og bli frisk. For det er det du skal bli; F R I S K ! Glad for at det løste seg for deg også.

  Håper flere ser lyset og følge etter.

 • Tussen

  Gratulerer til dere begge! Må være utrolig hærlig å få en slik optimistisk beskjed fra en person som virkelig har peiling på hva han lover 🙂

  Blir spennende å følge dere fremover. Håper dere skriver litt mer om hvordan han behandler etterhvert. Hvilke innfallsvinkler bruker han på Herpes7 og flåttinfeksjonen, feks? Blir det bredspektret antibiotika?

  Ønsker dere lykke-lykke til, begge to!

 • drstockmann

  Hei Tussen!

  Og takk for lykkeønskningene 🙂

  Jeg kan ikke snakke for Sun, men jeg kommer nok til å legge ut info fra behandlingen her.

  Jeg vet ikke hva slags behandling jeg skal få enda, men jeg vet at KDM bl.a. bruker en type probiotica, antibiotika og noe som øker nivået av magesyre. Når det gjelder antibiotika rullerer han visstnok på 3 typer for å se hvilken som har best effekt. Hvis nødvendig bruker han også en meget kostbar antiviral behandling.

 • Sun

  Hei

  Går og gliser fortsatt, og familien min er også kjempeglade
  Har komt meg vel heimatt, og godt er det! Her var det flystreik
  -I Brussel var det demonstrasjoner og masse blokkeringar av gater pga togstreik..

  Eg har begynt med beandling:
  Nexavir,skal ta knekken på virus og skal gjenopprette immunsystemet
  (aminosyrer i sprøyteform, 2ml pr dag i 3mnd.)
  To siste nettene har eg sove “som ein stein”, og det er ikkje vanlig for meg akkurat, for eg har vanskeleg for å sovne, og vaknar mange gonger om natta vanligvis…
  Men ser at ein av effektane som kjem fort er forbedring av søvn.(sjå link)
  Skal ta ein spesiell “stooltest”(avføringsprøve), etterpå skal eg begynne med antibiotika i 3mnd,
  og div immunregulerande og tarmfixande medisiner.
  Det første vi må fixe er tarmen din, sa KDM.
  “The Professor (KDM) skal sende meg eit brev med meir detaljer neste veke.
  —————————————————————————-
  http://www.immunesupport.com/library/sh … DS_FM&B1=E
  M111407C

 • Sun
 • Sun
 • Tussen

  Takk for info, Sun. Forstår godt at du gliser! Ønsker deg lykke til fremover. Håper du merker rask effekt 🙂

  Nexavir er spennende, den har jeg aldri vært borti før. Er det sprøyteform? Ser i oversettelsen til Eirran at KDM der nevnte det i kombinasjon med B-12. Får du B-12 sprøyter også?

 • Sun

  Hei Tussen 🙂
  Nexavir blir brukt mot virus, gjenopprettar immunsystemet, virkar mot inflamasjon og hevelser.Der er det same som Kutapressin,har blitt brukt siden ca 1940,og har blitt forska mykje på, sa De Meirleir.Det er aminosyrer,(frå griselever), og en tar 2ml sprøyte kvar dag. Skal ta det i 3mnd.Har ikkje fått resept på B12.
  Har tatt det i 7dg no,fått bedre søvn ! 3.dagen fekk eg ein rar hodepine, og blei veldig utmatta. Eg ringde til Belgia, og dei sa at det er normalt å ha influensafølelse to første vekene, pga at immunsystemet no har begynt å virke. Så den “scanna” vel hjerna for virus…Men ikkje verre enn at eg klarde å ha “foredrag” om KDM på ME-treff mandag….
  Er bedre idag. Skulle merke bedring etter ca to veker sa sykepl. som sette første sprøyta, men kunne ta lenger tid, men immunsystemet arbeidde likevel sa han. Sjølve virkestoffet gir ikkje reaksjon, sa han.
  Du spurde tidlegere ang behandling av flåttinfeksjonen. KDM sa at dette er ein del av den. Eg skal også snart ta Ciproxine 500mg 2g pr dag (breispektra antibiotica), mot flått. Dei brukar ofte den mot flått i Norge og.
  Mvh
  Sun

 • Tussen

  Takk for info, Sun 🙂

  Veldig spennende å høre om Nexavir.

  Har brukt Cipro (tror det var 750mg) i flere perioder, den lengste på 5 mnd. Dessverre uten effekt for min del.

  Det jeg tror skiller KDM mest fra innfallsvinkler jeg har vært borti før, er at han kombinerer så mange ting samtidig som hjelper hverandre. Derfor veldig spennende å lese det dere skriver om behandlingen hos han.

 • http://tornerose78.wordpress.com/ tornerose

  Takk for oppdatering, dette er jammen spennende! Håper dere forssetter med infoen;)

 • kirsten stadeløkken

  Bør Nexavie inj. settes om kvelden siden den bl.a skal være med å bedre nattesøvnen?

 • Måne

  Kirsten:Jeg har ikke hørt at det betyr noe .. Sjøl starta jeg med å sette inj. tidlig kveld, men bytta til morgen fordi jeg har funnet ut at det er mer praktisk for meg. Det som blir poengtert som viktig, er at du setter dem omtrent til samme tid hver dag… ( f.eks mellom 8-11 som jeg gjør..)Og at du ikke injiserer for fort, sjøl bruker jeg 1-2min.. Lykke til!

blog comments powered by Disqus