Litt statistikk (for bloggen)

Da jeg opprettet bloggen min den 19. februar, var det med tanke på å ha en plass å samle opplevelser, inntrykk og erfaringer i forbindelse med at jeg tenkte på å dra til Belgia for behandling.  Jeg tenkte også litt på at det kunne være greit for andre å lese om mine erfaringer med det belgiske alternativet.  En annen del av årsaken var også at jeg fant knapt noen blogger eller nettsider på Internett som omtalte KDM og erfaringer med hans behandlingsopplegg.  Etter hvert som jeg har erfart gode resultater med opplegget i Belgia, har det også blitt et sterkere ønske om å informere om at det finnes et godt, vitenskapelig alternativ til å behandle ME, som har vist gode resultater.    

Da jeg sjekket statistikken til bloggen den 20. mai viste den totalt 1 582 besøk!  Besøksrekord var det den 19. mai med 121 unike besøk.  Statistikken viser også at trafikken har økt og at bloggen er jevnt besøkt i de 2 siste måneden.   

121 unike treff på en dag har gjordt meg nysgjerrig.  Hvem er det som besøker bloggen min?  Er du jevnlig innom, er du selv syk eller pårørende, er du uenig i det jeg skriver, hvorfor besøker du bloggen min og leser det jeg skriver, tenker du selv på å dra til Belgia eller har du erfaringer med behandlingen der, har du prøvd LP (med/uten virkning)?  Legg gjerne igjen en kommentar.

Tips:  For å legge igjen en kommentar, trykk på den linken under hvor det står “Kommentarer”.
This entry was posted in ME-behandling. Bookmark the permalink.
 • Carina

  Jeg har ME selv og tenker og vurderer tur til Belgia. Jeg er veldig takknemlig for at du har lagt ut så mye nyttig informasjon.

  Mvh Carina

 • Tussen

  Jeg er Tussen fra ME-forum. Har selv ME i alvorlig grad. Har prøvd det meste gjennom årene. Kjenner igjen mye av KDM’s testing og metoder fra ting jeg har prøvd via Balderklinikken. Er generelt nysgjerrig på hvordan KDM jobber og på å finne ut hva jeg evt ikke har gjort/prøvd allerede.

  Er dessverre for syk til å reise til Belgia selv, men det gir uansett håp å lese om dere andre. Håper virkelig at dette blir en lang opptursblogg fra nå av 🙂 Dere inspirerer.

 • drstockmann

  Hei Carina!

  Jeg har kjempestor tro på behandlingen i Belgia og prøver å legge ut det jeg har av info. Jeg synes det er flott at du vurderer å dra dit og tror ikke du blir skuffet hvis du velger å dra.

  Men det er viktig at man på selvstendig grunnlag vurderer om behandlingen virker riktig for seg selv.

  Vi er nå i hvertfall 2 stykker som har vært i Belgia og fått diagnoser som det norske helsevesnet ikke har kunnet gi oss. Og begge skal starte på en behandling som (med stor sansynlighet) vil gjøre oss friske.

 • Carina

  Takk for tilbakemelding! Ja, dette blir mer og mer aktuelt. Legen min er også veldig positiv til dette. Jeg må bare bli litt bedre så jeg klarer turen. Uansett er det utrolig deilig å få et lite håp om bedring etter tretten år som meget syk.
  Jeg er så glad for at du har tatt på deg arbeidet med å legge ut så mye flott informasjon, jeg hadde aldri klart å finne ut av dette selv.
  Jeg gleder meg til å se hvordan det går videre med deg!
  Masse god bedring! Carina:)

 • drstockmann

  Hei Tussen!

  Jeg har “sett” deg på ME-forumet. Det er virkelig synd du er for syk til å kunne reise til Belgia :(. Jeg håper du en dag får oppleve å bli undersøkt/behandlet med utgangspunkt i KDM sin metode i Belgia, eller her i Norge. Jeg vet at enkelte leger i Norge er imponert over KDM og nysgjerrig på hans behandling.

  Jeg satser på at det bare blir oppturer herfra for meg (og for mange andre med ME).

  God bedring!

 • drstockmann

  Hei igjen Carina!

  Så bra at legen din er positiv. Jeg har også en lege som er positiv til dette, og det gjør saken lettere synes jeg. Det er jo tross alt fastlegen som skal følge deg opp hvis du velger å dra til Belgia når du blir bedre.

  Da jeg dro til Belgia var det med en visshet om at dette kanskje var det eneste håpet jeg hadde til å få en diagnose og en form for behandling. Det å få en diagnose er/var en stor befrielse. Enda bedre var det å høre at det fantes en behandling. Selv om jeg snakker utelukket positivt om KDM og hans behandling er det også viktig å være klar over at det er ingen garantier for diagnose eller behandling. Men sjansene er veldig gode og KDM selv er en meget dyktig og selvsikker person.

  Jeg har selv måttet ta de nødvendige grepene for å få diagnosen ME, og da jeg hadde fått diagnosen var det tilfeldighetene som satte meg i personlig kontakt med KDM. Jeg vet hvordan det er å ha ME over flere år, og dette er mitt bitte-lille bidrag for å hjelpe til litt.

  God bedring!

 • Sun

  Hei 🙂
  Såg du meldinga som eg sende til deg på Menin-forumet?
  Mvh Sun

 • http://tornerose78.wordpress.com/ tornerose

  Jeg har også Me og følger spent med på om det kommer til å gi bedring for deg…og følger med på ulike info rundt behandlingen

 • drstockmann

  Hei Sun! Og velkommen hjem! Ja, meldinga di har jeg sett, jeg sitter faktisk og skriver svar akkurat nå 🙂

blog comments powered by Disqus