Dagen er ødelagt

Dette så ut til å bli nok en veldig fin dag.  Jeg sitter og hører på NRK P1 (Trøndelag) og så kommer det et innslag om ME.  Og nok en gang har Live Landmark fått det til; et helt innslag viet til en nyfrelst LP’er som har blitt frisk av ME.  I beste sendetid får pasienten snakke om at hun har blitt frisk takket være Live Landmark.  Aktiv Prosess omtales som om det er en vitenskapelig klinikk hvor en må søke seg inn og få plass.  Journalisten fungerer som et mikrofonstativ og kommer ikke med noen kritiske spørsmål.  Nok en gang er jeg vitne til en uopplyst og ukritisk journalist.   I løpet av reportasjen ble “Aktiv Prosess” og “Live Landmark” nevnt flere ganger, var det noen som sa produktplassering?

This entry was posted in Blogging, Dr Stockmann, ME i Media, Min behandlingsblogg, NRK, Radio (norske kanaler). Bookmark the permalink.
  • tege

    Aktiv prossess holder stadig på. Og det kommer de vel å gjøre så lenge de tjener penger på dette. Og markedsføring vet vi jo at de kan. Det tiltross så dukker det stadig opp tilbakemeldinger histen og pisten – om at LP ikke fungerte mot ME.. enten der og da, eller på sikt. At det i tillegg oppleves forværring av sykdommen er logisk når man ser det utenfra, men ufattelig tragisk for de som opplever det.
    Det som er litt trist er at de tilbakemeldingene er bare toppen av et isfjell.. som lett drukner i mediahavet..
    Det endrer dog ikke sannheten. La oss tro at den vil komme for en dag.. en dag.. sakte men sikkert.. Og i mens så får vi bare håpe at enda flere benytter anledningen til å få sett Puls den 12 des (mens den enda ligger på nrk.no) og kanskje til og med hører “verdt å vite” fra 13 des. Med det er det håp om en mer sannferdig retning…

blog comments powered by Disqus