Da e æ i gang :)

Gjett hva jeg fant i postkassen i dag?  En hentelapp fra Posten med en forsending fra et apotek i Belgia, hva kunne det være?  Jeg ringte Posten for å sjekke om pakken faktisk var ankommet.  Postens kundesenter kunne opplyse meg om at pakken sist var registrert hos Postens godssenter i Oslo og at pakken nok ville være i Trondheim på mandag eller tirsdag.  Jeg spurte da den hyggelige damen hvorfor jeg hadde mottatt hentelappe for en pakke som befant seg i Oslo (og som først ville ankomme om tidligst 2 dager).  Hun var overraskende serviceinstilt og satte meg i kontakt med min lokale post i butikk for å sjekke om pakken muligens var mottatt likevel.  “Det er 2 grunner til at pakken ikke er registrert mottatt her og at du har mottatt en hentelapp” fikk jeg til svar der.  “Den ene grunne er at de sender ut hentelappene før pakken er sendt til Trondheim”.

“Og den andre kan være at de som har mottatt pakken her har glemt å skanne inn at pakken er mottatt.  Noe som trolig er tilfellet nå.  Heter du . .  ?”  Og det gjør jeg, så da var det bare å begi seg ut i snøen for å hente den etterlengtede pakken 🙂

På pakken var det festet et lite klistremerke:

“I forbindelse med fortolling er sendingen:
ÅPNET FOR KONTROLL AV
– FAKTURA
– INNHOLD
– ANNET

Postens godssenter
Oslo”

En liten “nedtur” ble det i form av at jeg ble fakturert 25% MVA og Kr 199 i håndteringsgebyr fra Posten.  Det som er fint er at jeg slapp å betale MVA (på kun 6%) for varene hos apoteket i Belgia (i og med at de eksporterte medisinen til meg). 

Endelig er jeg i gang, nå er det bare å vente og se om dette hjelper . . .

This entry was posted in Min behandlingsblogg. Bookmark the permalink.
 • http://www.madebyjanne.no Janne

  Hipp hurra! Nå har jeg kommet tilbake fra Brussel, og KDM har funnet ut alt som er galt med meg. Har vært dårligere lenger enn jeg trodde, faktisk har jeg nok hatt kronisk mageinfeksjon siden jeg var baby. Dette har resultert i masse forskjellige sykdommer pga nedsatt immunforsvar, jeg har også hatt celleforandringer på livmorhalsen (som skyldes et virus) og hudkreft på ryggen. KDM sa at det var større sannsynlighet for at jeg kunne få brystkreft også. Synes det er helt utrolig at legene her ikke har funnet ut at jeg har minst 3 virus, kronisk mageinfeksjon eller lekkasje fra tarmen. Har stort sett hatt følelsen av at de har trodd jeg har vært hypokonder.

  Er glad jeg er ferdig med sykkeltesten forresten, ble LITT dårlig etterpå da, holdt på å besvime og kaste opp og fikk migrene. Lå på gulvet inne hos assistenten i 20 min. 🙂 Har vært veldig kvalm de siste dagene, er så sliten etter turen.

  Men det er såååå godt å begynne med behandlingen!! Nå ser jeg en ende på all sykdommen. Kjøpte med meg 3 mnd forbruk av Nexavir i Brussel (det ble vel smugling kanskje). Satte min første sprøyte i går! Trodde aldri at jeg skulle klare det, er ekstremt pysete. 🙂 Skal på apoteket i dag og se hva jeg får tak i her på Lillehammer, hvis det er noe jeg ikke får tak i, tar jeg kontakt med deg, drStockmann.

  Er så happy!!!!!!!!!!!! Digger KDM. Kanskje jeg kan begynne å jobbe igjen neste år????

  Stor klem fra Janne som er så glad for å ha funnet denne siden og turte å hoppe på behandlingen!

 • drstockmann

  SUPERT!!! Så artig å høre at undersøkelsene ga uttelling for deg også 🙂 Du skal se at effort testen var verdt anstrengelsene. Da er det bare å sette i gang. . .

  Det kanskje privat, men du skriver at du har hatt hudkreft, har du blitt frisk av deg selv?

  Jeg er helt enig med deg og har stilt de samme spørmålene selv; hvorfor finner ikke norske leger noe???

  “Smugling” av Nexavir synes jeg faktisk er helt greit :), sett i lys av at vi faktisk må betale alle undersøkelser og hele behandlingen selv. Det er bare å si fra hvis det er noe.

 • http://www.madebyjanne.no Janne

  Ble ikke frisk av hudkreften av meg selv, flekken ble bare større etter hvert. Så ut som eksem egentlig, var ikke føflekk. Måtte skjære det bort og få lysbehandling, tror det er det vondeste jeg har gjort noen sinne. KDM sa det var vanlig hos ME-pasienter. Hudkreft er ikke dødelig, men det ødelegger vevet, så man vil jo ikke ha det der.

  Skal til min lege på mandag, er spent på hva hun sier når hun får høre alt dette…

 • Sun

  Heia Janne 🙂

  Så bra at du også skal få hjelp!!
  Utrulig spennande dette er!!
  Vi er ganske mange no som har blitt utreda av KDM, og mange av oss har begynt på behandling og er på bedringens vei!!
  Vi er med på noke viktig og veldig spennande alle sammen 🙂
  God bedring og lykketil!!

  Klem frå Sun

 • Florence

  Da er jeg vel igang! Har brukt pillene i ca 3 uker og Nexavir i 2. I går fikk jeg endelig den første B12 sprøyta. Da legen min endelig kom tilbake,var hun positiv, men vi ble enige om bare en gang i uka de to første ukene. Sekretæren var dyktig og det gikk raskt og smertfritt.
  Ellers har det vært stormvær i kroppen min siden jeg begynte med Nexavir. På dag 5 fikk jeg kraftig influensfølelse og feberen steg til 39.3.
  Fikk også en voldsom hodepine. Nå er jeg på dag 13 og har fortsatt feber over 38. Hodesmertene er der også, men litt lettere.Jeg var forberedt på noen sløve dager, men det har vært verre enn jeg trodde. Nå kan jeg jo ikke helt utelukke at det ikke er den influensaen som herjer rundt som er årsaken. Er det flere som har hatt det slik?

 • drstockmann

  Hei Florence!

  Kort tid etter at jeg begynte med min behandling hadde jeg en uke med svært høy feber (opp mot nesten 41 grader!).

 • Anonymous

  Hei Janne!
  En liten korreksjon der; hudkreft kan meget vel være dødelig! Men i ditt tilfelle var det ikke slik. Det blir veldig feil å si at det ikke kan være det.

 • http://www.madebyjanne.no Janne

  Både hudlegen min og andre har beroliget meg veldig med at hudkreft ikke var dødelig? Det var ikke farlig i det hele tatt sa de? Glad jeg er kvitt det uansett!! Håper å unngå det i fremtiden også. 🙂

  Janne

 • Heidi

  Hei

  Har fått et problem da jeg skulle sende hjemmetesten. Brukte dhl og forsendelsen kom i retur siden jeg ikke hadde oppgitt import nr. Måtte ha det pga biologisk materiale får jeg beskjed om da jeg vil ha grunn til retur. Hva har dere andre som har tatt testen hjemme??? Har dere importnr til laboratoriet??

 • Heidi

  Hei
  Dhl har ringt og sender alt. Import nr var ikke nødvendig, de hadde sagt feil. Gjaldt baare ved kreditt-

 • Florence

  Nå er jeg over startvanskene, feberen og hodepinen er borte. Det er herlig!
  I dag fikk jeg endelig forsendelsen av Glutathion fra apotek A i Brussel.Det tok to uker fra jeg sendte penger og bestilling.Nå har jeg faktisk alle medikamentene i hus.I tillegg tar jeg det av medisiner jeg brukte før. Synes dette er mer enn nok av piller og styr i løpet av dagen, så jeg har kuttet ut absolutt alt av kosttilskudd jeg brukte tidligere.Chlorella skal jo inneholde mye forskjellig av både mineraler og vitaminer.Er “KDM-pakken” tilstrekkelig? Noen tanker om dette?

 • Anonymous

  Hei Florence
  Jeg tar bortimot 40 tabletter daglig, inkludert 10 fra Pro Health Pro Pack – som er multi både det ene og andre (vitaminer,mineraler, aminosyrer, omega-3 mm). Jeg syns dette virker tistrekkelig i forhold til alle tenkelige tilskudd jeg tok tidligere. Bortsett fra en ting, som jeg har fortsatt med, og det er Nattlysolje. Tar også fortsatt 2 skjeer olivenolje (Omega-9)for fordøyelsen. Skal høre med KDM om det er lurt at jeg tar flere preparater med jern, når jeg allerede har for høyt jernnivå. Tror ikke det er bra etter hva jeg har hørt tidligere om jern. Ellers er behovet mitt for tilskudd dekket i massevis.
  For min del mangler nå bare B12 sprøytene og Nexavir, som jeg starter opp med når sistnevnte kommer. Det er lovet i løpet av noen få dager.
  Hilsen Bethen

 • Bethen

  Nå er Nevaxiren kommet, og jeg ble kurset i å sette den i går. Idag har jeg satt min første sprøyte! Det gikk greit, men litt søl så dosen ble litt for liten. Legen sa jeg skulle bruke en tykkere nål for å trekke inn vesken, men er det egentlig nødvendig? Bytter dere andre nål?

  Ellers har jeg fått to b12 sprøyter og skal begynne å sette de regelmessig to ganger i uken nå. Har bare tatt halve dosen og kommer til å øke sakte.

  Så da er jeg endelig i gang med alle 9 slagene, det blir spennende å se hvordan det påvirker formen fremover. 🙂

  Hilsen Bethen

 • Minerva

  hei Bethen,

  nei, jeg bytter ikke sprøyte. Men jeg/vi fikk et tips av sykepleieren på Himmunitas om å injisere like mye luft (2 ml) i flasken før vi trekker ut vesken. Det vil da gå lettere.

  Lykke til!

 • Bethen

  Takk for det!

  Da blir det kun den lille sprøyten i morgen. Jeg er klar over det med luften – det står i veiledningen fra klinikken.

  Hilsen Bethen

 • Tege

  når jeg deg her Bethen?
  (skulle vel skrevet dette under hvordan får medisiner.. any way:)
  Min Propak sending gikk skeis.. hvilken transportmetode brukte du til Norge? Ba du de spesifisere at dette i praksis er “medisin”, brukte du resept?
  Hilsen Tege

 • Tege

  p.s. gleder meg til å komme i gang jeg også.. vil bare ha alt på plass først……..

 • Bethen

  Hei Tege

  Jeg hvalgte bare flyfrakt på nettsidene deres. Det var ikke noe spørsmål om noen ting. Fortollingen tok Posten seg av på vanlig måte, jeg gjorde ikke annet enn å hente på posten og betale mva.

  Mulig det gikk litt for lett for meg. Har du fått spørmsål eller resepten? Du kan jo vise frem det som står i behandlingplanen.

  Hilsen Bethen

 • Tege

  🙂 takk for svar!
  Når du sier flyfrakt: Mener du da airmail?

  Hilsen Tege

 • Bethen

  Ja, tror det var det det sto. Det var det billigste av tre alternativer. Det var to andre alternativer med raskere levering.

  Hilsen Bethen

blog comments powered by Disqus