Noe er (endelig) på gang

nn spør:  “Prof.KD Meirleir i Brussel tar grundige og omfattende prøver/tester som ikke blir gjort i Norge. Ut i fra disse funn starter man behandling og mange viser god bedring.

Vil tilsvarende prøver bli tilgjengelig i Norge,eller må jeg til Belgia?”

“Hei
De prøvene som dr De Meirleir gjør i Belgia blir etterhvert også tilgjengelige i Norge. Noen norske leger samarbeider med dr Meirleir.

Beste hilsen

Ola Didrik Saugstad”

Hentet herfra.

This entry was posted in ME-behandling. Bookmark the permalink.
 • Karo

  I dag fikk jeg beskjed om at min datter hadde fått time hos Meirleir i Lillestrøm i april;o)
  Jeg er utrolig glad for at ventetiden er over;o)
  Er spent på om vi får tatt de nødvendige prøvene i norge.

 • drstockmann

  Jeg skal også dit da 🙂

 • Karo

  Har vært en frustrerende og fortvilende tid etter at hun ble syk og fikk diagnosen. Denne bloggen har vært god å ha. Her har jeg lest om KDM, andres erfaring og fått svar på ting jeg har lurt på.

  Vet du om det er samme “takster” ved Lillestrom som i Belgia?

  Jeg er dårlig i engelsk så jeg håper at noen på klinikken kan hjelpe meg.

  Kanskje det blir KDM treff i april?

 • drstockmann

  Jeg skal på oppfølgingssamtale med KDM, men mottok det jeg antar er et standardbrev fra klinikken på Lillestrøm. Etter hva jeg kan huske fra mitt besøk i Belgia, ser det ut som om det skjemaet som følger med brevet er en ren, norske oversettelse av det belgiske.

  Prisen for den første konsultasjonen (på 40 min) er kr 2500. Eventuelle prøver avtales og taes senere.

  Skal ikke se bort i fra at vi får i stand et lite treff i april igjen 🙂 Mer info kommer på bloggen.

 • Lisbeth

  Hei dr. Stockmann,
  Leser her at du skal til Lillestrøm. Skal du få oppfølgingen her i stedet for Brussel? Vi står på farten til BRussel i helga, men jeg må jo si at det hadde vært mye lettere å reise til Lillestrøm – og mye billigere også.

 • drstockmann

  Hei!

  Da jeg var i Belgia sist avtalte jeg med KDM at jeg kunne ta neste oppfølging med han i Norge. Han var enig i at det ikke var nødvendig for meg å reise til Belgia for oppfølging neste gang. Hva det vil koste i Norge vet jeg ikke, men jeg trenger ikke snakke med de norske legene og trenger ikke 40 min.

 • Måne

  Karo:Klnikken på Lillestrøm har investert i utstyret de trenger forå kunne ta alle prøvene der slik jeg forstår det.Alt utstyret er ikke på plass enda, men det kommer. Første konsultasjon koster 2500, ellers 1200. Vi, min datter og jeg hadde 20 min hver, med KDM og to norske leger tilstede( Disse observerte og diskuterte med KDM innimellom, og var behjelpelige med å oversette når jeg spurte). Jeg var godt forberedt med skriftlige spørsmål, og følte at jeg hadde veldig god tid under konsultasjonene. I ettertid har jeg henvendt meg til ME-ansvarlig sekretær som har brakt spørsmålene mine videre til DR Mette, som er den ene legen, og som er hovedansvarlig slik jeg har skjønt det.. Det har fungert supert, med raske og tydelige svar. Jeg tror dette samarbeidet er et stort framskritt i behandlingen av oss med ME-problemer!Og de norske legene er tydelig under opplæring og ofte i kontakt med KDM, så de blir helt sikkert kjempeflinke etterhvert de også…
  Ønsker dere alle veldig lykke til med utredning og behandling!

 • Lisbeth

  Da skal jeg også spørre om om sønnen min kan møte på Lillestrøm neste gang.
  Dette vil bli mye enklere. Fint at du nevnte denne muligheten!!

 • Karo

  Hei.
  Noen som vet om Meirleir er i norge kun en dag? Fikk time den 15/4

 • drstockmann

  I hvertfall 2 dager. Jeg skal dit den 16.

 • Polyanna

  Hei alle sammen,
  ser dere skal til Lillestrøm i april. Så bra! Det hadde vært hyggelig å møte hverandre:) Hvilken dato skal dere der?
  Hilsen Polyanna

 • Polyanna

  ja, da ser jeg dere skrev datoene samtidig cirka med meg…..håper vi sees:)

 • Bethen

  Jeg skal også dit den 16.april for oppfølging.
  Skal ha en 20 min.time og det står på innkallingen at den koster kr. 1600.

 • Gitte

  Hei hei!

  Har hatt min andre oppfølgningstime i Lillestrøm.
  Fikk ikke tatt nye blodprøver denne gang, da dette ikke blir muligt før i juni.
  Fikk ny behandlingsplan for 3. nye måneder og skal tilbake i juni til ny oppfølgning og da får jeg tatt nye blodprøver er jeg blitt lovet.

 • A

  Hei, Hva er tlf nummer til klinikken i lillestrom??

 • Cathrine

  Hei!

  Hvis du går inn her: http://www.lillestromhelseklinikk.no/
  så finner du all kontaktinformasjon 🙂
  Lykke til!

blog comments powered by Disqus