Tanker i tanken

“Myalgisk encefalomyelitt, også kalt kronisk utmattelsessyndrom, er en sykdom som rammer rundt 15.000 nordmenn. Sykdommen er langt mer utbredt i Europa enn mer utforskede tilstander som multippel sklerose og AIDS. I USA regner man med at rundt én million mennesker er rammet, og i Europa er tallet enda høyere. Allikevel mangler det midler til store forskningsprogrammer for å finne årsaken til det som ofte refereres til som ”den mystiske sykdommen”.

Fjorårets nobelprisvinner i medisin, den franske professoren Luc Montagnier, er én av dem som mener noe må gjøres.”

Hentet fra Selsius sin blogg.

This entry was posted in ME-behandling. Bookmark the permalink.
  • TEGE

    Dette er MEget gode nyheter! Og nok et skritt i en intensivering av at noe må skje.. og at det kommer fra fagmiljøet selv er bare hææææææææærlig! MEget HERLIG:D

blog comments powered by Disqus