Stavanger hær kjæm æ

I morgen reiser jeg til ME-konferansen i Stavanger.  Flyet går 06:20!  Jeg vet at det er flere fra forumet og bloggen som skal dit, og det hadde vært morsomt å treffes 🙂

This entry was posted in Min behandlingsblogg. Bookmark the permalink.
 • Cathrine

  Riktig god tur, kjære Dr. Stockmann 🙂

 • Heidi

  Hei Dr. Stockmann
  Jeg reiser i dag kl 19.30, hyggelig å treffes i morgen.

 • Rutt

  LYKKE TIL! Jeg er kjempe spent, gleder meg til referat 🙂
  Klem Rutt, http://merutt.wordpress.com

 • nathalie

  Hei på dere,
  jeg hadde så kjempe lyst til å dra, men hadde ikke råd,..
  Når jeg nå leser hvor mange som faktisk skulle ditt har jeg nesten lyst til å grine,.. hadde vært så hyggelig å få møte dere der,..Men på en måte likegreit at jeg ikke dro.
  Har hatt noen kjempe dårlige dager nå, etter at jeg jobbet 2 fylle dager etter hverandre,.. ikke så lurt tydeligvis,..eller kan det være været?Verker i kroppen og har vondt i hodet. Er det flere som merker det når været blir dårlig?På en annen side så kan det også være en reaksjon på manglende B12-sprøyter.Noen som har hørt om det kan gi symptomer?Får jo ikke tak i dem heller da,..
  hilsen, Nathalie.

 • Minerva

  Jeg har blitt veldig “værsjuk” etter at jeg ble syk. Lavtrykk og mørke skyer forverre definitivt mitt sykdomsbilde. Jeg har det absolutt best i stabilt pent vær (og ikke alt for varmt….).

  Hilsen Minerva

 • Sun

  TAKK FOR SIST til “blogg-gjengen” i Stavanger 😀
  Det var veldig spesielt aa treffast “i virkeligheten”.
  Og det var nesten litt uvirkelig daa vi sto i en ring paa gangen i pausa og prata, og plutselig saag eg at “The Professor” sto rett ved sida av meg i ringen vaar! Synst det var veldig kjekt at han kom og slo av ein prat med oss pasientar!! Det seier litt om De Meirleir som person.
  Eg er paa ferie ilag med konfirmanten min i Spania no, reiste tirsdag. Vi leiger ei leilig het i Calella, ca en t fraa Barcelona. Resten av fam kjem etter kvart. Vi skal i bryllup ogsaa. Var veldig sliten daa eg kom, men har komt meg mykje no.
  Mvh Sun

 • Rutt

  Hei Sun
  Godt å høre at det var en bra konferanse! Vi har vært veldig spente 🙂
  Så deilig å være i Spania, du må kose deg masse sammen med sønnen din! Vi tastes!
  Hils konfirmanten 🙂
  Klem Rutt
  http://merutt.wordpress.com

blog comments powered by Disqus