Jävla svenskar

Denne gangen bestilte jeg Nexavir til en adresse i Sverige og trodde det skulle gå smertefritt og greit, men nei da.

I dag når jeg sporer pakken får jeg opp beskjed om at pakken er holdt tilbake i tollen.

Jeg ringer TNT som sier at Tullen har fattet mistanke med forsendingen, og at de har tatt prøver av innholdet som de har “skickad för analys”.  Det betyr at det tar 3-4 arbeidsdager før analyse er ferdig og forsendingen kan firgies, deretter tar det 2 dager ekstra før TNT kan levere den ut.

Ja ja, heldigvis har jeg rent mel i posen, så dette er bare en formalitet.

This entry was posted in Min behandlingsblogg. Bookmark the permalink.
  • Cathrine

    Kanskje de sekker for svineinfluensa 😀

  • aine

    Hei! Håper det ordnet seg.

    Du har vel gått ganske lenge i behandling hos KDM nå, ikke sant? Hvordan går det?

blog comments powered by Disqus