Nytt brev, ny medisin, nye prøver og ny time

På mandag mottok jeg et nytt brev fra KDM.  I tillegg til oversikt over medisiner, skriver han bl.a:

(…)  I Estimate his Karnofski score to be 80 now. (…)

“80% – normal activity with some difficulty, some symptoms or signs”  (Kilde)

Ikke verst det 🙂

På onsdag bestilte jeg nye medisiner fra apoteket i Belgia.  Som vanlig var det ypperlig service, alt var på lager (inkludert B12-injeksjoner) og de ble sendt samme dag.  I dag tidlig så jeg at varene var ankommet Sverige og på vei ut.  Jeg bestilte også Nexavir på onsdag og foretok betalingen samme dag.  Også der gikk alt smertefritt, forsendingen ble sendt i dag og vil trolig være i Sverige i morgen.  Så får jeg håpe at Tullverket har bedre ting å ta seg til enn å “plage” en hyggelig nordmann denne gangen.

Tidligere i dag, like før jeg skulle til å ringe Himmunitas for å bestille tid for prøvetaking og oppfølging om 3 måneder, ringte overraskende nok Lillestrøm Helseklinikk meg.  Endelig skjer det noe; de skal få tatt de prøvende av meg som det var meningen jeg skulle ta i mai, så da slipper jeg å dra til Belgia for å få tatt de.  I morgen skal jeg ha en liten samtale med Dr. Lund og avtale hvilke prøver jeg skal ta og når.  Kanskje er jeg så heldig å få booket en oppfølging med KDM på Lillestrøm om 3 måneder også, hvis ikke så ser jeg frem til å reise til Belgia igjen.

🙂

This entry was posted in Min behandlingsblogg. Bookmark the permalink.
blog comments powered by Disqus