Oppdatering på en søndag

Siden sist har jeg mottatt og begynt på en ny behandlingsplan.

De 10 dagene med antibiotika gikk utrolig bra, jeg merket knapt at jeg gikk på antibiotika. Formen holdt seg nesten som før, ingen plager eller merkbare endringer og jeg var bare litt mer sliten på slutten av de to siste dagene (av ti). Nå har jeg gått på Mutaflor siden forrige lørdag og har blitt enda en del bedre, formen gikk opp ganske bra allerede på dag 1 med Mutaflor. Jeg føler meg fresh og opplagt. Jeg trenger mindre søvn, jeg klarer meg med 7-8 timer og er opplagt når jeg legger meg og står opp. Jeg kan gjøre mer uten å bli sliten, og det er bra, for utenom full jobb har hatt en del og holde på med for tiden. Og innemellom alt dette var jeg også ute en tur for å spille paintball i uka som var. Det merket jeg, men dagen etterpå var jeg i ganske fin form igjen.

I uka som gikk fikk jeg en spennende forespørsel, jeg ser frem til om det blir noe av den.

I kveld ble jeg ferdig med svarbrevet til Fylkesmannen for skatteopgjøret for 2008. Jeg krysser fingrene, men det trengs nok egentlig ikke, for jeg har dokumentert grundig alle forholdene Fylkesmannen har etterspurt svar og dokumentasjon på. Nå er det bare å vente og se. Nå gjenstår det bare å gjøre ferdig selvangivelsen for 2009.

Selv om jeg ikke har skrevet så mye på ME-behandling.com, så er jeg innom flere ganger om dagen. Det er så hyggelig å lese historier som Angel_ og Leonora sine. Når skal norske leger begynne å ta ME på alvor?

This entry was posted in Min behandlingsblogg. Bookmark the permalink.
 • Cathrine

  Supert Dr Stockmann 🙂 Høres ikke ut som det gjenstår så mye nå…. Bare litt til nå, så kan du løpe igjen 😀

  Håper ikke det står askeskyer i veien for spennende muligheter 😉

  Klem

 • drstockmann

  Klem Cathrine 🙂

  Ja, har det ikke så aller værst. Eller for å si det sånn; har ikke hatt det slik på årevis og storkoser meg 😀 Formen er dønn stabil.

  Ingen askeskyer i veien for akkurat denne muligheten (selv om jeg som alltid har veldig lyst til ut å reise), men jeg har blitt spurt om noe jeg synes virker veldig spennende 🙂 Er litt igjen, men snart kan jeg ut å løpe. Det er jeg sikker på.

  Håper alt står bra til hos deg 🙂

 • Måne

  Heisan godeste drstockman 🙂
  Nå er du nok snart frisk, tror jeg! Så fantastisk at du klarer så mange ting samtidig, du kommer til å ta helt av snart! Pass på styre unna askeskyen, da 😉
  Her også er det en deilig opptur etter siste Tiberalkur, årelange teite symptomer er borte, hurra! I love Tiberal!
  Skulle likt å kjenne til den hemmelige forespørselen du har fått, blir så nysgjerrig, vet du;-) Lykke til da, håper du får enda en opptur :-):-):-)

 • drstockmann

  Det tro jeg også 🙂 Kjempehyggelig å høre at det går bra med flere enn bare meg. Du må nesten holde ut litt til, men jeg skal fortelle deg om forespørselen neste gang vi snakkes. Satser på at neste opptur (for oss begge) er like rundt hjørnet 🙂

 • Måne

  Ja, håper oppturene står i kø nå :-)Og at det ikke er så lenge til vi treffes igjen, det er jo alltid så koselig 🙂

blog comments powered by Disqus