Lazin’ on a sunny afternoon

En uke siden sist og pila peker stadig bare oppover. Har ikke noe spesielt å skrive om, men sitter likevel å skriver ned noen ord.

En ny forsending med Nexavir og helsekost er mottatt, og til uka kommer en del B12, så nå skal jeg ha det meste jeg trenger frem til november! Jeg regner likevel med å måtte suplere med litt når jeg får den neste behandlingsplanen.

De siste 4 dagene har det gått i ett; opp kl seks på torsdagen og fult kjør frem til klokka ett på natta. Opp i i åtte-tida på fredagen, 4-5 telefoner til Belgia og fullt kjør frem til klokka eleve på kvelden. Opp i 8-tida på lørdagen og på kurs i 8 timer fra klokka 10, litt avslapping på kvelden med kake. Jeg avvek litt fra dietten og spise kake for første gang på 2 år, og den bringebærkaka smakte veldig søtt og VELDIG GODT 🙂 Søndag var det kurs igjen fra klokka ti til 5 på ettermiddagen og nå sitter jeg og skriver meldinger på forumet og fikser skatten. Jeg har som vanlig jobbet 100% jobb samtidig i hele uka.

Det går i det store og hele VELDIG bra for tiden og jeg ser frem til en ny runde med antibiotika, kan den løfte meg enda noen hakk? Jeg tror og håper det. Som jeg har skrevet tidligere; 2010 kommer til å bli et veldig bra år for meg, og det er jeg mer og mer overbevist om. Jeg tør ikke ta sjansen på å begynne å jogge enda, selv om været et er perfekt for det her for tida. Men jeg tror det er på tide å ta seg en sykkeltur snart.

Jeg har fått et tilbud om en ny jobb (hos et annet firma), men jeg tror ikke jeg kommer til å ta i mot det tilbudet. Jeg er likevel interessert i de jobbtilbudene som måtte dukke opp.

Her skinner sola og det er en fin vårkveld.

This entry was posted in Min behandlingsblogg. Bookmark the permalink.
 • Florence

  Veldig hyggelig å høre at du er så bra, det er nok like før du går over til å bli Superman! Og det er bra. Ble likevel litt betenkt over at fortsatt går på Nexavir, B12, antibiotika m.a.o. full pakke. Du ligger et halvt år foran meg i løypa og jeg er svært utålmodig etter å bli kvitt alle medikamentene. Har også følt meg veldig bra og gjort masse som jeg ikke har gjort på årevis. Blir litt skuffet hver gang KDM igjen skriver ut det meste. Men jeg landet litt etter at jeg fikk ørebetennelse og en påfølgende seig forkjølese. Får nok sette av 2010 også, både tid og penger.

 • drstockmann

  Hei Florence! Takk for hyggelig hilsen, og så bra at du også har hatt nytte av behandlingen :). Behandlingen min har tatt litt lengre tid enn hva jeg ble forespeilet til å begynne med. Deler av det skyldes at jeg fikk en ufrivillig pause på 4-5 måneder i 2009 og gikk på “vedlikeholdsdoser”. Jeg går kun på 3-4 preparater nå og synes ikke det kan sammenlignes med “full pakke” som du skriver. Jeg har allerede reservert hele 2010 til dette “prosjektet” 🙂 Jeg stoler på legen min og regner med at han vet hva som er best. Skal du til Oslo den 12. mai?

 • Florence

  Dessverre har jeg andre planer som kommer i veien for ME-dagen. Var egentlig ikke så klar over den.Skal sette den opp på kalenderen, så blir det bedre planlegging neste år.
  Ja, de ufrivillige pausene kjenner jeg til. Utrolig vanskelig å “time” konsultasjoner, tester, behandlingsplaner, for ikke å snakke om det å skaffe medisinene til veie.Lang tid tar det, selv om jeg er blitt flinkere og har god støtte av Forumet. Lykke til med 12.mai!

blog comments powered by Disqus