I morgen reiser jeg til Belgia

I morgen legger jeg ut på en reise som jeg håper skal hjelpe meg å bidra til at jeg blir frisk, eller i hvertfall bedre.  Selv om målet med turen er å forhåpentligvis få svar på hva som foråsaker min ME og samtidig finne en måte å bli frisk på, har jeg et ambivalent forhold til det hele.  Jeg ønsker og håper jo at dette skal være det som kan hjelpe meg å komme nærmere et tilnærmet normalt liv, men på den andre siden så er jeg mentalt forberedt på at dette ikke nødvendigvis er løsningen for meg.

This entry was posted in Min behandlingsblogg. Bookmark the permalink.
 • Solveig

  Hei!
  Håper du har det bra i Belgia!
  Synst dette er mykje meir seriøst enn LP!
  Dr De Meirleir har forska masse, masse erfaring m.a med dattra som han gjorde frisk av ME!
  Synst eg kjenner meg igjen i denne forklaringa:
  http://www.mefmaction.net/Portals/0/docs//CFS_De_Meirleir.pdf
  Lykke til!!

  Mvh Solveig “Sun”

 • Florence

  Skal ikke reise akkurat i morgen, men oppfølgingstime er bestilt.Kom til å tenke på første gangen jeg reiste hjem fra Brussel med både Nexavir og B12-ampuller, altså flytende stoffer.Dessuten noen sprøytespisser jeg fikk på klinikken.Hadde basert meg på å reise med håndbagasje, men tanken på problemene disse sakene kunne gi meg med Security på flyplassen fikk meg til å sjekke inn tekstilkofferten min, til tross for at innholdet kunne bli knust.Det gikk bra denne gangen, men nå lurer jeg på hva slags reiseerfaringer dere har?

 • Minerva

  Hei,

  Jeg bar alt i håndbagasjen. Siden jeg fikk med et brev hvor det sto at jeg var under behandling med Nexavir og ville transportere det over landegrensen, var jeg relativ rolig. Da jeg kom til security i Brussel, sa jeg i fra til vakten at jeg hadde medisiner i håndbagasjen, men fikk til svar at det brydde de seg ikke om. Neste gang jeg skal nedover reiser jeg tilbake med medisinene mine i håndbagasjen igjen. 🙂
  Kofferter kan forsvinne, men håndbagasjen har jeg kontroll over!

  Ha en riktig god tur og lykke til med behandlingen.

 • Måne

  Jeg gjorde som Minerva, og det gikk helt greit. Si ifra til sekretæren, så får du dette brevet.. Dessuten blir kanskje kofferten utsatt for kulde, og Nexavir skal jo ikke bli kaldere enn 15grdr..
  God tur og lykke til!

 • MikkeMus

  Hei.
  Jeg var akkurat i Belgia for å hente medisiner og tok dem med i håndbagasjen, jeg sa i fra til de som gjennomlyser håndbagasjen og tok opp en stk Nexavir og viste frem. Han kastet et raskt blikk på det og sa ikke noe problem, jeg viste ikke frem brevet fra Meirler en gang. Etter det har jeg fått tanker om at det kan være ganske vanlig å ha med medisiner i håndbagasjen.

 • TEGE

  Meg bekjent anbefaler flyselskapene at man tar medisiner i håndbagasje. vær oppmerksom på mengde pr flaske, og totalt mengde.
  Jeg har sågar hatt med meg blodprøver på fly – i håndbagasje. Og om det var over 100 ml så kunne selv det ordnes hvis man avtalte med avinor på forhånd.

blog comments powered by Disqus