Tilbake fra Belgia

Jeg er nå tilbake fra Belgia etter konsultasjon med Professor, Dr. Kenny De Meirleir (KDM) og undersøkelser.  Jeg vil skrive om hva jeg opplevde der og hva slags tester jeg var gjennom.  Jeg kommer til å fortsette å skrive om oppfølgingen og om denne behandlngen hjelper meg.  Jeg er overbevist om at den behandlingen jeg har begynt på nå er blandt de beste, for ikke å si den beste, du kan få hvis du har ME i dag.  Undersøkelsene og konsultasjonene er basert på forskning og vitenskaplig metodikk, samt at de tåler å bli etterprøvd. 

Min blogg er litt som en motvekt til alle som har deltatt på kurs i Lightning Process og blitt “friske”.  Det jeg savner fra aktive forumdeltakere, som har blit selverklærte friske etter LP-kurs, er at de skriver litt om situasjonen før og etter LP-kurset.  Dette slik at vi andre kan danne oss et så godt bilde av situasjonen som mulig.  Jeg vil etter beste evne legge ut info om min situasjon før, under og etter Belgia-turen.  Dette for at hver enkelt kan danne seg et selvstendig bilde av om behandlingen i Belga er den rette for dem, og om de vil satse så mye penger, som det faktisk koster, på dette.

This entry was posted in Min behandlingsblogg. Bookmark the permalink.
  • http://tornerose78.wordpress.com/ tornerose78

    Nå er jeg spent! Hva fant De Meileir ut på deg? Fant han noen “feil” og skal du nå forsøke hans behanlingsregime? *spent*
    🙂 Velkommen hjem forresten!

  • drstockmann

    Du bør lese om “Dag 3 i Belgia”, der står det om hva KDM har funnet ut så langt. Ja, jeg skal følge behandlingsopplegget hans, det står mer om det under dag 3 også. Takk for velkomsten 🙂

blog comments powered by Disqus