KDM og klinikken

Hvem eller hva er KDM?
KDM er en forkortelse, som brukes på bloggen og på diskusjonsfora, som henviser til Professor, Dr. Kenny De Meirleir.  Han blir også av og til referert til som “The Professor”.  KDM er allmennlege og har doktorgrad.  Han har jobbet med M.E:-pasienter og forsket på M.E. siden tidlig på 90-tallet.

Hva er Himmunitas?
Himmunitas er navnet på klinikken som KDM driver.  Klinikken ligger i Brussel i Belgia.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Himmunitas eller KDM?

All kommunikasjon går på engelsk eller fransk.

Telefon:  (0032) 2 266 87 40 (til frontdesken)
Telefaks: (0032) 2 266 87 50

E-post til info@*NOSPAM*ehmb.be (ta bort *NOSPAM* fra adressen)

Adressen er:
Himmunitas
De Tyraslaan 111
1120 Neder-Over-Heembeek
Belgium

This entry was posted in ME-behandling. Bookmark the permalink.
 • Stå På

  Tar det lang tid å få svar på e-post om time? Jeg sendte en mail på onsdag, men har ikke fått svar ennå. Kanskje det er bedre å ringe?

 • drstockmann

  Hei Stå På! Det kan variere ganske mye hvor lang tid det tar før du får svar. Av erfaring ville jeg ikke sendt en e-post med mange spørsmål, men heller tatt en telefonsamtale. Da får du svar på det du lurer på. De ansatte snakker fransk og engelsk.

 • håpefull

  Yes.. Da har jeg fått time i begynnelsen av September. Prof. har ferie i slutten av august..
  Gleder meg. Nå skal det endelig skje noe. Jeg har sendt en del mail. Det kan gå en dag før du får svar. Men alltid fått svar. Jeg har bestilt time på e-post. Men kommer til å snakke med de også. Noe med det der…Er det noe råd eller tips dere har nå. Som er lurt å tenke på å spørre om eller forberede meg på. Har lest det med å skrive ned sykehushistorien på engelsk, det er veldig smart..

 • drstockmann

  Hei Håpefull! Kjempebra! Jeg tror ikke du vil angre på din avgjørelse. Nå har du noe å se fram til mot høsten.

  Nå er det bare å bestille fly + hotell, håpe på fint vær og nyte sommeren her i Norge først. I Belgia er det bare å møte opp til oppsatt tid og gjennomføre undersøkelsene. Har du mottatt ‘instruksjonene’ eller lest de her på bloggen? Ventetiden på klinikken kan bli lang så det lønner seg å ha med seg noe å aktivisere seg med; en bok, blader eller noe lignende.

  Det kan være lurt å øve seg på å fortelle om sine ‘plager’ eller om det er noe spesielt man ønsker å spørre/snakke om. Generelt er det en fordel å kunne medisinske utrykk og navnet på kroppsdeler og organer på engelsk.

  Brussel en fin by, så hvis formen tillater det og du ønsker å være litt turist, kan det være smart å ligge på hotell i eller rundt bykjernen. Styr unna sjokolade og søt mat til du er ferdig med undersøkelsene (står bl.a. i instruksjonen).

  Lykke til!

blog comments powered by Disqus