KDM kommer til Trondheim den 18. november

Torsdag den 18. november er det klart for det siste innen ME-forskning (inkludert XMRV) presentert av en av verdens ledende forskere på ME; professor, dr.med. Kenny De Meirleir fra Belgia. Han er professor i fysiologi, patofysiologi og medisin ved Vrije Universiteit, Brussel, og indremedisiner ved Himmunitas Foundation, Brussles, Belgia. Han har over 20 års erfaring med diagnostisering og behandling av ME-pasienter. Han er godkjent som norsk spesialist i indremedisin, driver med behandling i Norge og har flere norske pasienter.

Praktisk informasjon og detaljer kommer senere, men hold av den 18. november og spre ordet. Vi ønsker å nå ut til så mange som mulig.

Skjema for påmelding kommer om kort tid.

This entry was posted in ME-nytt. Bookmark the permalink.
 • Cathrine

  Så fint! Er det åpent for alle, eller er det beregnet på helsepersonell?
  Jeg har ikke sett Trondheim siden jeg var barn, så det hadde ikke vært så dumt å ta seg en tur.

 • drstockmann

  Det er åpent for alle! Jeg vil at alle skal få vite om at det er hjelp å få. Det er viktig at både helsepersonell, pårørende og syke kommer. Påvirk gjerne din lege til å komme. At pasienter under behandling av KDM dukker opp er bare fint. Kanskje noen vil ha en liten guidet tur i Trondheim?

 • Heidi

  Kjempebra.Har endelig en lege som er interessert i dette og jeg tar med en del info til henne. Skal formidle dette også.
  Guidet tur hørtes bra ut, skal jammen prøve å komme.

 • Måne

  Jeg har også lyst å komme.. 🙂

blog comments powered by Disqus