DrStockmann.com begynner å ta form

Bloggen min er snart 3 år og har utviklet seg en del siden den første posten ble skrevet, for kort tid siden tok jeg å flyttet bloggen og opprettet mitt eget domene.  For meg har det aldri vært noe mål i seg selv å bli mest mulig kjent på nettet, jeg trives med å skrive anonymt og under pseydonym, men kan likevel kontaktes på flere måter; via e-post, twitter og en egen side her på bloggen.  Jeg har i svært liten grad drevet å “reklamert” for meg selv og bloggen, og jeg flyttet rett og slett bloggen over på et eget domene for å få større frihet til å kunne gjøre de endringene jeg vil.  I all hovedsak har jungeltelegrafen og google bidratt til trafikken til bloggen min.

Det er ikke alt som ligger på bloggen min som er egetprodusert materiale; noe er hentet fra nettaviser, noe er forskningspapirer, noe er offisiell informasjon fra ME-foreningen og noe er fra andre bloggere sine blogger.  De som går gjennom bloggen min vil se at jeg refererer, og hvis mulig, linker til kilden når jeg bruker eksterne kilder uten at jeg bearbeider stoffet.

Jeg har i den siste tiden jobbet en del med å integrere og legge til nye løsninger, en av de løsningen er bl.a. en kalender som viser ME-aktiviteter, bl.a. når og hvor KDM er i Norge.  I går jobbet jeg med en annen løsning, som skulle vise seg å fungere perfekt teknisk og akkurat slik jeg ville.  For å teste løsningen trengte jeg å benytte meg av en ekstern kilde og valget falt tilfeldigvis på bloggen ME-nytt.  Jeg installerte løsningen, konfigurerte filtret for å få informasjonen inn på rett plass og satte parametrene for bruk.

ME-saken er noe som opptar utrolig mye av min tid, jeg bruker flere timer daglig på saken.  I går var ikke noe unntak og da jeg fikk en telefon angående ME-saken, ble jeg sittende og prate lenge og glemte jeg den oppgaven som lå og kjørte automatisk på bloggen.  Det som var ment som en test, og ikke ment å være publisert for lenge på bloggen, ble liggende ute for lenge.

This entry was posted in Dr Stockmann, Min behandlingsblogg. Bookmark the permalink.
blog comments powered by Disqus