En spennende dag i vente

Endelig, etter noen uker med venting etter besøket i Belgia, er dagen her.  I morgen reiser jeg til Oslo for å treffe KDM og for å få svar på prøveresultatene.  Jeg håper han har funnet ut noe, og at han har noe som kan hjelpe meg til å bli frisk igjen.  Å være syk er en ting, men å være syk og sitte å vente på prøveresultater er en helt annen situasjon.  Spesielt når dette kan se ut til å være den eneste løsningen for å bli tilnærmet frisk.  Ukene med venting siden besøket i Belgia har virket lange, men nå er da dagen her, så en får se hva som skjer.

En ting som jeg kom til å tenke på når det gjelder KDM, er hvor tilgjengelig han er.  Til å være (etter hva jeg har forstått) en av verdens fremste eksperter på ME, er han utrolig tilgjengelig.  Han tar i mot pasienter som en vanlig fastlege, og det koster mindre for en konsultasjon hos han enn hos de fleste privatleger i Norge.  Det at han tar i mot meg for en private konsultasjon når han først skal til Norge, er utrolig bra synes jeg.  I dag ringte jeg klinikken for å avtale når jeg skulle treffe han i morgen.  Sekretæren hans hadde ikke oversikt over timeplanen hans i Norge, men hun tok i mot beskjed og KDM ringte personlig tilbake.  I tillegg til å avtale sånn ca tidspunktet for når vi skulle treffes, fikk jeg privat-mobilnr hans slik at jeg kunne får tak i han i Norge.

Jeg har tidligere nevnt at servicen på klinikken er bra og at personalet er hyggelig.  I går ringte jeg klinikken for å sjekke om alt var ok og for å avtale tidspunktet jeg skulle treffe KDM på i Oslo.  Da viste det seg at de manglet resultatene fra RED Labs. (det er de som er blandt de viktigste prøvene).  I og med at de prøvene manglet var det kanskje liten vits for meg i å treffe KDM i Oslo.  Men de skulle prøve å se om de fikk tak i resultatene fra RED Labs. likevel.  Da jeg ringte igjen rundt kl 16 (som avtalt), var resultatene fra RED Labs. på plass.

This entry was posted in Min behandlingsblogg. Bookmark the permalink.
  • Sun

    Lykke til i dag!!! Dette blir spennande !!!
    Du får helse the professor og seie at eg gler meg til å møte han i Brussel 20.mai 😉

blog comments powered by Disqus